Mladi policajac, njegova sestra i drug će danas biti ispraćeni na večni počinak: Ubijeni su u školskom dvorištu u selu kod Mladenovca

07.05.2023

08:52

0

Njih troje ubijeni su u školskom dvorištu, u centru sela Dubona

Mladi policajac, njegova sestra i drug će danas biti ispraćeni na večni počinak: Ubijeni su u školskom dvorištu u selu kod Mladenovca
Ubijeni policajac - Copyright Facebook

Policajac Milan P. (21) i njegova sestra Kristina, dve žrtve napada Uroša Blažića kod Mladenovca, biće sahranjeni danas. Na večni počinak biće ispraćen i njihov drug Dalibor T. koji je stradao sa njima.

Njih troje ubijeni su u školskom dvorištu, u centru sela Dubona.

MUP
Hapšenje Uroša Blažića

Podsetimo, Blažić je krvavi pir započeo u Malom Orašju gde je pucao na grupu ljudi okupljenih oko logorske vatre, zatim je nekoliko kilometara dalje pucao na ljude koji su nameštali kapiju, a onda u Duboni na policajca, njegovu sestru i druga.

Ubio je osmoro ljudi, a ranio 14.

Potom je uz pretnju ručnom bombom naredio taksisti da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gde se u kući svog dede i ujaka skrivao. Policija ga je uhapsila u jutarnjim satima. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu Blažić je priznao zločin.

Ovaj masakr dogodio se samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu istorije.

Juče je sahranjeno deset žrtava iz dva masakra koja su potresla Srbiju.

Na beogradskim grobljima su na večni počinak ispraćene četiri učenice i čuvar škole, koje je u krvavom piru u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio dečak K. K. (13).

U Malom Orašju sahranjena su petorica drugova koje je masakru kod Mladenovca ubio Uroš Blažić (21). 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike