Baka Prase hoće da plati medicinske troškove ranjenima u Mladenovcu (FOTO)

07.05.2023

17:45

2

Potresen incidentom, obratio se onima kojima je pomoć potrebna

Baka Prase hoće da plati medicinske troškove ranjenima u Mladenovcu (FOTO)
Baka Prase - Copyright Youtube screenshot / Bananica Clips

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram profilu potresen strašnim dešavanjima u Mladenovcu, pa ponudio pomoć ranjenima, kao i njihovim porodicama. On je ovom prilikom istakao da je spreman da pokrije sve njihove medicinske troškove, objasnivši na koji način povređeni mogu da ga kontaktiraju.

- Zahvaljujući vama sam u mogućnosti da pomognem, tako da neka se porodice i ljudi koji su povređeni i kojima treba pomoć, jave u inboks ili na mejl, gde ću lakše videti poruku - istakao je Bogdan u jednoj od svojih priča.

- Želeo bih da se ponudim da pokrijem sve medicinske troškove ranjenima u incidentu u Mladenovcu - naglasio je Ilić saslušavši dodatno i izjavu ministarke zdravlja Danice Grujičić akonto strahote, sudeći po njegovoj objavi.

Ona je o čitavoj situaciji govorila u Jutarnjem dnevniku RTS-a, rekavši:

Bogdan Ilić, Baka Prase  Instagram screenshot / bakaprase
 

- ...Što se tiče povređenih u pucnjavi kod Mladenovca i Smedereva, a koji su u KC, dve devojke su i dalje životno ugrožene. Devojci koja je imala povredu glave, iako je postoperativni skener zaista odličan, je nažalost stradalo levo oko, tu se zadržao metak. Ona je i dalje sedirana, tako da ne možemo potpuno da procenimo njeno stanje dok ne počnemo da je budimo. Momak koji je imao povredu femoralnih arterija i vena na nogama, prebačen je na Kliniku za vaskularnu hirurgiju, moraće da dobije još neke dodatne intervencije. Čovek koji je imao povredu grudnog koša i povredu kičme je stabilno za sada, ekstubiran je i svestan. Ja sam sa njim pričala, ali ima paraplegiju nažalost. Što se tiče momka koji je došao iz Smedereva urađena je torakalna drenaža, on je isto stabilan i ekstubiran - objasnila je ministarka.

Zatim, ukazala je i na to da je pacijent koji se nalazi u KBC „Dragiša Mišović" još uvek na potpori, kako bi mu se održavao pritisak.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić, FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike