Elektra Elit upoznala ubicu iz Mladenovca, pa otkrila da li radi za nju: Iznajmila sam od njega motor!

05.05.2023

18:07

0

Transrodna pevačica otkrila detalje saradnje sa Urošem B.

Elektra Elit upoznala ubicu iz Mladenovca, pa otkrila da li radi za nju: Iznajmila sam od njega motor!
Elektra Elit i Uroš B. - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/192.rs

Sinoć je oko 23 časa započela pucnjava u Mladenovcu i okolinu, u kojoj je kasnije tokom večeri ranjeno 14, a ubijeno osmoro ljudi. Osumnjičeni za ovaj monstruozni čin je izvesni Uroš B. (21), koji je uhapšen jutros u selu Vinjište, kod Kragujevca.

Ovaj zločin digao je veliku prašinu u javnosti, a o ubicu su se pojavile brojne informacije u medijima. Naime, Uroš B. je poznavao bodibildera i bivšeg dečka Sanje Vučić, Nikolu Đorđevića, kao i kontroverznu starletu iz Slovenije, Deniz Dejm.

Poznato je da Nikola radi u obezbeđenju transrodne pevačice Elektre Elit, sa kojom je veoma blizak, a ona sada otkriva da li poznate monstruma iz Mladenovca.

Printscreen Instagram nikola_djordjevicc
Uroš B. i Nikola Đorđević

- Taj momak nije bio deo mog obezbeđenja. Videla sam ga jednom na snimanju mog novogodišnjeg programa i to je to. Iznajmio mi je motor za snimanje - istakla je Elektra Elit.

Transrodna pevačica je potom prokomentarisala situaciju u Srbiji, zbog koje se ledi krv u žilama.

- Jako sam zatečena šta se sve desilo u Srbiji u zadnja tri dana. Izražavam duboko saučešće porodicama nastradalih u ovim teškim trenucima - poručila je Elektra, prenosi "Srbija Danas".

ATAImages/ Antonio Ahel
Elektra Elit

Inače, bivši zadrugar Nikola Đorđević nedavno je priznao da zajedno sa još osam momaka čuva pevačicu, i to po specijalnoj ceni.

- Naplaćujem joj, ali ne bih otkrio koliko. Ona uzme osam momaka, pa joj ja spustim cenu. Ljudi koji su stalno tu, ne možeš njima da lupaš iznose. Moraš da ih ispoštuješ, da im izađeš u susret. Da si uvek tu kad im treba - rekao je bivši zadrugar u emisiji "Pretres".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike