Ko je brutalno pretučena starleta Nataša Šavija: Imala je afere sa fudbalerima i biznismenima, a skandalima je intrigirala javnost!

01.05.2023

10:53

0

Starleta sada tvrdi da joj je teške telesne povrede naneo bivši zadrugar

Ko je brutalno pretučena starleta Nataša Šavija: Imala je afere sa fudbalerima i biznismenima, a skandalima je intrigirala javnost!
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je kao bomba odjeknula vest da je kontroverzna starleta Nataša Šavija hitno hospitalizovanu u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je, kako prenose mediji, naneo bivši zadrugar, Stafan Karić.

Naime, Šavija je noćas oko 1.40 sat u KC "Vojvodina", primljena sa prelomima kostiju lica, a kako je rekla, povrede je zadobila u etno selu Vrdnička kula.

Starleta je slučaj prijavila policiji, a kako je rekla, pretukao ju je njen dečko, usled incidenta na sinoćnjoj svadbi nadomak Novog Sada.

Ko je pretučena starleta?

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Šavija

Natasa Šavija, široj javnosti postala je poznata 2015. godine, kada je bila jedna od učesnica popularnog rijaliti programa "Parovi".  U pomenuti rijaliti program, Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta, a tokom učesca u njemu, pažnju je na sebe skrenula čestim verbalnim sukobima koje je imala sa ostalim učesnicama te sezone, poput Tijane Ajfon, Mace Diskrecije i Jovane Tomić Matore.

Spekulisalo se da je u jednom trenutku čak bila i veliki favorit za pobedu.

Rođena Novosađanka

Rođena je 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, gde je odrasla i gde je živela dugi niz godina, sve dok nije upisala studije menadžmenta u kulturi i medijima na privatnom fakultetu "Megatrend" u Beogradu, zbog čega se i preselila u prestonicu.

Svoje detinjstvo, Nataša pamti kao lep i bezbrižan period, u kojem je bila obasuta pažnjom svojih roditelja, koji su davali sve od sebe da je lepo vaspitaju i da njena interesovanja usmere u ispravnom smeru.

Najveća podrška joj je oduvek majka Vera, a tako je i dan-danas. Ima izuzetno kvalitetan i prisan odnos i sa svojim ocem.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Šavija

Nataša Šavija kao glumica

Šavijino prvo pojavljivanje u javnosti, dogodilo se 2014. godine i vezano je za učešće u realizaciji poznate TV serije "Folk", u kojoj se po prvi put u svom životu oprobala kao glumica i to tumačeći ulogu Mace, pevačice koja je u usponu i koja je željna uspeha na poslovnom planu. U pomenutoj seriji, iako po profesiji nije glumica, Nataša se pokazala kao izuzetno talentovana i kao neko ko ima predispoziciju da nastavi da se bavi glumom.

Međutim, to se nije dogodilo, jer starleta nije imala takve ambicije i jer su njeni poslovni planovi počeli da se razvijaju u drugom smeru.

Učešće u "Parovima"

U rijaliti program "Parovi", Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta i već prve večeri po ulasku u čuvenu vilu umela je da privuče pažnju

Ono što je obeležilo Natašino učešće u "Parovima", jeste i njeno često skandalozno ponašanje koje je bilo propraćeno psovkama i izjavama o vezama sa muškarcima sa domaće javne scene.

Naime, tokom boravka u vili, Šavija je javno i bez imalo ustručavanja govorila o tome da je bila sa mnogim članovima fudbalske seniorske reprezentacije, kao i sa brojnim drugim poznatim muškarcima. lako nije želela otvoreno da prizna o kojim konkretno fudbalerima je reč, u medijima se spekulisalo o tome da su to Lola Smiljanić, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani i Adem Ljajić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

Veze sa poznatim muškarcima

Osim pomenutih fudbalera, spekulisalo se da je Nataša Šavija bila u romansi sa sinom pevačice Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, glumcem Sergejom Trifunovićem, kao i sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom, kog su mediji povezivali sa brojnim pevačicama sa estrade.

Mediji su u jednom trenutku objavili i vest da je starleta uhvaćena u zagrljaju sa svetski priznatim glumcem Stivenom Sigalom.

Jednom prilikom je priznala da su joj brojni moćnici nudili nepristojen ponude, a jednom prilikom su joj nudili čak 5.000 evra u zamenu za jednu noć.

Šavija kao pevačica

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Nataša Šavija se oprobala i kao pevačica i to tako što je snimila i objavila dve pesme. Reč je o numeri pod nazivom "Kazna" i o pesmi pod nazivom "Ne brini". Obe upravo pomenute pesme, Nataša je ispratila video-spotovima koji su propraćeni nizom provokativnih scena u kojima je starleta oskudno obučena.

Uloge u spotovima

Nakon uloge koju je Nataša imala u TV seriji "Folk", ona je u svojoj karijeri imala još dve uloge, ali je ovog puta reč o ulogama u video spotovima. Naime, Nataša Šavija se pojavljuje u video-spotu za pesmu pod nazivom "Zbogom i kraj" koju izvodi Marko Vanila i u spotu za pesmu "Taguj me" koju izvodi "Fantastic band".

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike