Majka Nataše Šavije van sebe, ne može da veruje šta je Karić uradio njenoj ćerki: Delovao je pitomo, a ispao bednik

01.05.2023

15:46

0

Potreseni roditelji starlete su prekinuli odmor i krenuli odmah kući kada su čuli šta se desilo

Majka Nataše Šavije van sebe, ne može da veruje šta je Karić uradio njenoj ćerki: Delovao je pitomo, a ispao bednik
Nataša Šavija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Šavija je rano jutros primljena u KC "Vojvodina" zbog telesnih povreda koje je zadobila. Za to što joj se desilo je osumnjičen Stefan Karić, bivši zadrugar. 

O svemu se sada oglasila i Natašina majka, koja ne može da veruje šta je Stefan uradio njenoj ćerki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Ma mi smo u šoku, trenutno smo muž i ja na Zlatiboru, prekidamo odmor i vraćamo se kući. Čula sam se sa Natašom, u bolnici je, a čuli smo se i sa doktorom. Jagodična kost joj je polomljena i oko povređeno. Moraće na operaciju - započela je ona, pa dodala:

- Mi ne možemo da verujemo kako je taj mladić mogao tako nešto da uradi Nataši. A izgledao je tako pitom, dok smo ga gledali u Zadruzi. Ispao je bednik.

Nataša se oglasila i na svom nalogu na Instagramu i to iz bolnice.

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve, za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage, jer je prijavljen policiji, ali samo da zna da ću mu se us*ati u život jer se za ovo ide na robiju - napisala je ona, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

- U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost. A o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac, kako se piše), da ne pričam... Ovo mi se nikad u životu nije desilo, a onu devojku je Bog pogledao što se na vreme spasila od psihopate koji deluje kao cica maca, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno da samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje.

Stefan Karić se još nije oglašavao niti se trenutno zna gde se nalazi, a njegov otac Osman nije skrivao da je šokiran zbog cele situacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike