Slađi Petrušić je potrebna stručna pomoć: Voditeljka objavila da je preminula, pa se "oglasila sa neba"! (VIDEO)

14.04.2023

15:06

2

Bolest ne bira

Slađi Petrušić je potrebna stručna pomoć: Voditeljka objavila da je preminula, pa se "oglasila sa neba"! (VIDEO)
Slađa Petrušić - Copyright Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula. 

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt. Tako se i ispostavilo. 

Želeći valjda da privuče pažnju na sebe, s obzirom na to da joj je opala popularnost, odlučila je da na dan kada pravoslavni vernici obeležavaju Veliki petak, uradi nešto što niko normalan ne bi. 

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađa Petrušić

Ovim potezom, kojim je sebi napravila loš marketing, s obzirom na to da su o njoj pisali mediji u celom regionu, napravila je pometnju, a sve zarad toga da ispadne prepametna, što zasigurno nije.

- Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiljite se, krajnje je vreme. Vidite šta nam mediji rade. Objavljuju neistinite priče, ne proveravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz ove cele priče je to, što sam, nakon što sam se preselila na ovaj bolji svet, postala voditeljka, spisateljica, bavila se politikom, glumica, svašta nešto, znali su odjednom za sva moja dobra dela i bila borac za pravdu - počela je Slađana svoju besmislenu ispovest.

- Dok sam bila na toj vašoj pišljivoj zemlji, u tom vašem svetu, bila sam niko i ništa, starletica, jedna obična budaletina. Niko nije znao da sam jako dobar čovek. Narode, pamet u glavu. Ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, pa ste tako rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vreme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete rastrgati kad vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvređeni nakon ovoga - kaže ona.

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađa Petrušić

Nikome nije jasno zašto bi mediji bili uvređeni posle ovakvog njenog poteza, s obzirom na to da dolazi od osobe koja je samu sebe proglasila mrtvom, a već je pre toga bila nebitna. 

Da ne pričamo o tome da je reč o osobi koja je lažirala fotografije iz bolnice, tvrdeći da je polomila obe noge, da ide na operaciju, a da je zapravo skidala fotografije sa interneta od drugih ljudi i predstavljala kao svoje. 

A sve je počelo time što je snimala "TikTok" izazov u kojem ju je kroz grad, u degradirajućem kostimu, kao psa vodio drugi tiktoker. 

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađa Petrušić

Evo šta je još Slađana ispričala:

- Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, medije, novinare, ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu - hleba i igara, starleta, du*eta, si*a, gu*ica i svega što ne valja poturite ovim džukelama pod nos, da bi se bavili ovim što se dešava, ovim kud nas vode u ovoj barci, čamcu, na ovoj jahtici, brodu koji tone. Vode nas u propast, ljudi, na pola puta smo do uništenja sveta. Možete se vratiti, a možete nastaviti, izbor je na vama, bi birate. A vi mediji, ma svi zajedno, ma marš u pi*ku materinu, nemate pametnijeg posla - zaključila je ona u videu koji je objavio portal "infomedia.hr".

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađa Petrušić

Teško da će iko ikada više hteti da se "igra" sa Slađanom, pogotovo posle ovakvog poteza. 

S obzirom na to da niko nije poverovao u to da je preminula, te da su svi bili sigurni da laže, to dovoljno govori o tome kakva je njena ličnost, te da nema kredibilitet da bilo koga proziva, javno žigoše i poziva da se "opameti". Osim samu sebe, što je sasvim u redu. 

U nastavku teksta možete poslušati Slađanino oglašavanje nakon lažiranja smrti.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike