Za ovog kršnog muškarca se udala Sanja Stanković: Prvi put ga pokazala pre šest meseci! (FOTO)

25.04.2023

12:23

0

Sudbonosno "da" izgovorila mu je baš na rođendan svoje bivše devojke

Za ovog kršnog muškarca se udala Sanja Stanković: Prvi put ga pokazala pre šest meseci! (FOTO)
Sanja Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša zadrugarka i voditeljka "Red" televizije, Sanja Stanković, udala se u subotu, 22. aprila, čime je iznenadila javnost, jer ništa nije slutilo da će voditeljka stati na ludi kamen.

Nakon veze iz rijalitija, sa Jovanom Tomić Matorom, Sanjin ljubavni život je misterija za javnost, a i kada javno prizna da je zaljubljena, partnera uglavnom krije. Tako je bilo i ovog puta, dok nisu osvanule fotografije sa venčanja.

Stankovićeva je sudbonosno "da" izgovorila misterioznom, do sada javnosti nepoznatom muškarcu, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati o kom momku je reč.

Sanjina raskošna venčanica sa golim ramenima oduševila je sve, a ni njen partner nije zaostajao, te je pored voditeljke blistao u klasičnom crnom-metalik odelu, koje je jasno oslikavalo njegove mišiće.

Voditeljka je ovu romansu vešto krila od očiju javnosti, a prvu zajedničku fotografiju objavila je sa egzotičnog putovanja u oktobru 2022. godine. Tada su bili na krstarenju u Španiji, a Sanja mu je emotikonom sakrila lice.

- Bebi moj - nadimak je kojim Sanja tepa svom izabraniku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković

Bivša zadrugarka je na svadbenoj ceremoniji okupila veliki broj prijatelja, članova porodice i kolega sa televizije, a za dobru atmosferu si bili zaslužni Biljana Jevtić i Aca Ilić. Za kraj večeri je bio priređen i vatromet, kao iznenađenje za mladence.

Inače, Sanjin ljubavni život od pojavljivanja u javnosti 2017. godine kada je kročila na imanje u Šimanovcima intrigirao je javnost, a svadba je održana baš na rođendan njene bivše devojke Matore. Veza sa Jovanom je trajala tri godine, a raskinule su navodno zbog Tomićkinih postupaka u "Zadruzi 3".

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Bosnus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike