Buran život pokojne Morene: Prevarila muža sa Čabarkapom, oženjenom rodila dete posle dve nedelje poznanstva i provalila mu u kuću!

18.04.2023

14:20

0

Imala je problema i sa policijom

Buran život pokojne Morene: Prevarila muža sa Čabarkapom, oženjenom rodila dete posle dve nedelje poznanstva i provalila mu u kuću!
Morena Marjanović - Copyright Printscreen/Youtube/BN TV

Danas je kao bomba odjeknula vest da je bivša učesnica rijalitija "Parovi" i pevačica, Morena Marjanović preminula u 36. godini usled teške borbe sa leukemijom, a njenu smrt potvrdio je bivši suprug Manuel Curi.

Morena je postala poznata tokom učešča u RTL-ovom šou "Menjam ženu", a široku popularnost na prostoru Srbije stekla je tek tokom boravka u vili Parova, kada su njena životna priča i burni porodični odnosi šokirali javnost.

Bila je prva žena taksista u svom kraju

Printscreen/Youtube/Grand
Morena Marjanović

Rođena je u Malom Lošinju gde je i završila srednju turističku školu, a potom i školu mode i dizajna u Rijeci, kao i fakultet za menadžment u Opatiji. U Istri je završila školu za profesionalnog vozača pa se, pored muzike, bila je i taksista kako bi pomogla ocu koji ovaj posao radi preko 30 godina. U istoriji Malog Lošinja, Morena je bila prva žena taksista. Govorila je čak pet stranih jezika.

Prevarila muža sa Čabarkapom

U "Parovima" je bila sa bivšim suprugom Manuelom, a zbog svađe sa njim bila je u epicentru medijske pažnje. Prevarila ga je sa Aleksadnrom Čabarkapom, bivšim dečkom Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre Subotić.

Nakon tri meseca od završetka rijalitija, vratila se u pododični dom koji je napustila zbog Aleksandra Čabarkape. Kada je videla da su brave zamenjene, ona je razbila staklo i ušla u kuću.

- Moja supruga koja je u Bosni pokušala da me ubije otišla je korak dalje i provalila u kuću. Pokrala mi je sve stvari, parfeme, papire od firme i 4.000 evra. Dok je ona vršila razbojništvo, policija je to sve nemo posmatrala. Za ovo će i policija i ona debelo da odgovaraju. Sve je razvaljeno, polomljeno. To je strašno šta se dogodilo. Čak se i posekla dok je kroz prozor ulazila u kuću. Dok je ona vršila razbojništvo, ja sam bio u pritvoru jer me njena majka lažno prijavila za pretnje. Policija je naparvila ozbiljan propust i sa svojim advokatima sam pokrenuo proces protiv njih i Morene - rekao je tada Curi, prenosi Kurir.

Youtube/Dokumentarne Emisije Balkan
Aleksandar Čabarkapa

Manuel je objasnio zbog čega je promenio brave na zajedničkoj kući, a ističe da je bio uplašen za bezbednost.

- Bio sam prinuđen jer sam se uplašio za svoju bezbednost. Kada sam saznao da me vara sa takozvanim krimilacem uplašio sam se za imovinu, novac i sve vredne stvari koje imam. Raspitao sam se kakvom čoveku se radi, a moja supruga nema pameti ili je pod uticajem tog čoveka, pa je provalila u našu kuću i pokrala sve. Sve je uzela da bi njemu dala - tvrdi on.

Morena sve demantovala

Pokojna pevačica je tada tvrdila da nije pretila bivšem suprugu, te da je u kuću provalila samo kako bi pokupila svoje lične stvari.

- Sve što vam je taj čovek ispričao je notorna laž. Ja sam dobra supruga koja je godinam trpela nasilje, prevare i maltertiranje. Ja nisam provalila, već sam bila prinuđena da uđem u svoju kuću na taj način jer je on zamenio brave. To nije smeo da uradi jer je nekretnina moja 1/1. Mesec dana nisam bila u Lošinju, a on je brže bolje to iskoristio da zameni brave. Došla sam samo po svoje stvari, koje nisu bile unutra. Policija mi je svedok jer imam papir da je kuća moja. Nikada mu nisam pretila ubistvom i držala sam suzavac u Bosni, a ne oružje - rekla je Morena.

Printscreen/Youtube/BN TV
Morena Marjanović

Zatrudnela posle dve nedelje poznanstva

Morena je tokom rijalitija u luksuznoj vili u Zemunu otvoreno pričala o svom životu.

- Ja sam namerno ostala trudna posle dve sedmice poznanstva, iako je bio oženjen... Moj temperament je takav da sam više puta bila privođena u policiju... Deci mog verenika ništa ne fali, ja im dajem garderobu, obučeni su isto kao i ja - pričala je Marjanovićeva.

Printscreen/Youtube/BN TV
Morena Marjanović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike