Ivan Marinković plače kao kiša! Spomenuo devojku, pa bivšu ženu Gocu Tržan, a onda i ćerku koju je dobio s pevačicom: Slomljen! (VIDEO)

15.04.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Posebno je zahvalan što ona odrasta u dobru i lepo vaspitanu devojku

Ivan Marinković plače kao kiša! Spomenuo devojku, pa bivšu ženu Gocu Tržan, a onda i ćerku koju je dobio s pevačicom: Slomljen! (VIDEO)
Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora - Copyright Youtube screenshot / Zadruga Official

Ivan Marinković rešio je da sedne usred „Zadruge" i obrati se onima koji su mu najvažniji u životu. Društvo mu je za to vreme pravila Jovana Tomić Matora, koja ga je tešila dok je on plakao za devojkom Jelenom Ilić, čija mu podrška dosta znači dok je „zatvoren" u Beloj kući u Šimanovcima.

Takođe, Ivan se dotakao i nekadašnje supruge, pevačice Goce Tržan, te ćerke Lene koju je dobio sa njom u braku. Između ostalog, naglasio je da je izuzetno zahvalan na tome što ona uz Gocu, ali i njenog drugog supruga Rašu Novakovića, izrasta u lepo vaspitanu i dobru devojku. Za sve to vreme, inače, suze su mu non-stop lile niz lice.  

„Mnogo mi nedostaješ..."

- Svašta sam prošao sa Jelenom, iz dana u dan vidim koliko mi znači, a trudim se da ne pokazujem. Ja ću da se zaplačem... Mnogo mi nedostaje, ne pamtim da sam o nekome toliko razmišljao i u sebi brinuo. Nikad nisam imao psa i nisam imao osećaj kako je vezati se za životinju. Beka je rođena slučajno na isti dan kad smo Jelena i ja počeli da se zabavljamo, stvarno mi je kao član porodice. Kad dođe ovo lepo vreme, samo razmišljam kako idemo i šetamo. Ljubavi, mnogo te volim, mnogo mi nedostaješ. Odmah ću da pozdravim njenu porodicu. Moja sestra, nekad se posvađamo, ali znaš da ću uvek da budem uz tebe. Ne volim kad se posvađamo i želim da znaš da brinem za tebe i da te volim najviše na svetu - govorio je Marinković, pa dodao:

 

 

- Pored svega što sam upoznao sina i što sam se saživeo sa njim. Iako ljudi vide da ovde između mene i sina ne postoji energija, to me ne zanima, nije mi bitno šta će da misle. Hoću da pozdravim mog prvenca, mog sina, moju ćerku - istakao je, misleći na Lenu.

„Ona je moja prva ljubav i najveća sreća!"

Goca Tržan, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Za nju tek mogu da kažem koliko mi nedostaje. Trudim da se je ne pominjem da neke stvari ne bih morao da objašnjava i da se pravdam. To je moje prvo dete, moja prva ljubav i moja najveća sreća. To je velika devojka koja će sad 16 godina i mnogo mi nedostaje. Izgubio sam njenih šest godina u rijalitiju, pravio sam gluposti na koje nije bila ponosna, ali tata će sve da sredi i drago mi je što sam zbog nje neke stvari popravio u svom životu. To je moja prva ljubav i moja najveća ljubav na svetu. Pozdraviću naravno i njenu majku, ženu koja godinama brine u njoj i na moju sreću znam da ćerka izrasta pravilno. Možda nemamo određenu komunikaciju koja treba da bude, ima svog muža i nikad nisam sumnjao u Lenino vaspitanje i odrastanje. To su tri osobe koje najviše volim, pored moje Jelene - naglasio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike