Raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću: Za ove poznate se ne zna da li su skuplje platili sudbonosno ,,da" ili razvod!

24.09.2020

20:48 >> 22:24

0

Brojne zvezde su, poput većine ljudi, za ,,najromantičniji dan u životu dale veliki novac, te slale pozivnice na razne adrese i ne sluteći da će kraj njiho

Raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću: Za ove poznate se ne zna da li su skuplje platili sudbonosno ,,da" ili razvod!
Copyright Bane Mojićević, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Goca Tržan ATAImages/Antonio Ahel

Skorašnje saznanje o razvodu Baneta Mojićevića još jednom nas je podsetilo koliko često se dešava da se brakovi koji su počeli velikim svadbama, završe razvodom. Mnoge javne ličnosti su uživale planirajući svoju gala proslavu, ne prepuštajući slučaju nijedan detalj. Javnost bi izveštavali korak po korak – o dizajnerskim venčanicama, višespratnim tortama, skupim pićima, stotinama zvanica… Međutim, pojedine gala svadbe pale su u zaborav zbog neočekivanog kraha poznatih ljubavi, koje su se na sceni i rađale i propadale.

Bane Mojićević
ATA Images/Antonio Anhel

Nataša i Dača

Pevačica Nataša Bekvalac i proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović bili su u braku od 2006. do 2011. godine. Sudbonosno ,,da” izgovorili su u crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Hanu. Malo ko nije bio fan ove idilične ljubavi, koja je isprva krunisana samo u prisustvu kumova. Ceremonija tajnog venčanja odvila se u pevačicinom stanu, pisali su tada mediji. Čak ni njena majka, navodno, nije znala da joj se ćerka udala, dok jednom prilikom nije u spavaćoj sobi para našla fotografije sa, očigledno – svadbe. Pevačica je kasnije napravila gala svadbu na kojoj joj je pevala Ana Kokić. Nosila je dve venčanice, a jedna od njih navodno je bila ,,Valentinova“ kreacija vredna 20.000 evra, pisali su mediji. Međutim, posle šest i po godina su se razveli.

Goca i Ivan

Goca Tržan i Ivan Marinković venčali su se na Bežaniji u januaru 2007. godine, na Svetog Savu, a ubrzo su dobili ćerku Lenu. Gala slavlju prisustvovalo je oko 205 ljudi, a pevačica je od rasdosti čak i suzu pustila. U vezi su, inače, bili svega pola godine pre nego što su rešili da stanu na ludi kamen. On je, pre braka, bio njen fan, koji ju je na prvi sastanak odveo tako što je od kuma pozajmio 20 evra, prema tadašnjim navodima medija. Goca je, pak, Ivanu dok su bili u braku po deset puta dnevno govorila da ga voli, a on nije krio da ona znatno više zarađuje od njega. Zajedno su kupili i stan, a kada je došlo do razvoda 2011. pevačica je isticala kako ,, su rešili da se razvedu i mnogo pre nego što su mediji shvatili da više nisu zajedno“.

Goca Tržan ATAImages/Antonio Ahel

Sonja i Lukas

Sonja Vukasnović i Aca Lukas sklopili su i građanski i crkveni brak 2010. godine, u aprilu. Među zvanicama u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežaniji bili su porodica, prijatelji i kumovi, a zatim je ceremonija nastavljena u jednom poznatom restoranu za ,,maksimalno sto ljudi”, kako je tada mladoženja planirao. U pitanju, nije bilo ,,klasično srpsko veselje”, ali Ceca se rado bila latila mikrofona. Godinu dana kasnije dobili su ćerku Viktoriju, koja se rodila u Leverkuzenu. Zvanično su se razveli prošle godine u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Tamara i Simon

Tamara Nikolić i Simon Dekarić spektakularnu svadbu ubrzali su pošto su saznali da će postati roditelji. Pred matičara su izašli pre pet godina 1. novembra, odmah za crkvenim venčanjem. Ceremoniji su prisustvovali brojni prijatelji i članovi porodica, a prema njihovim rečima – bilo je kao u bajci i sve će zasigurno pamtiti čitavog života. U poznatom hotelu glavnog grada za sudbonosnim ,,da” usledio je i vatromet, a pola godine kasnije dobili su i svoju naslednicu Simonu. Razveli su se tajno posle svega nekoliko godina od gala venčanja.

Dara i Milan

Pevačica i biznismen Milan Kesić venčali su se 2008. godine u jednom novosadskom hotelu pred 500 zvanica. Jedno vreme, o njenoj svadbi pričalo se kao o ,,svadbi veka” jer je u nju, navodno, bilo uloženo 120.000 evra. Međutim, posle vožnje u limuzini, kočijama, slada tortom od 80 kilograma, Dara je istakla kako su bili u velikom gubitku, jer su zvanice umesto novca mahom donosile ,,lampe i druge neotrebne stvari umesto poklona”. Na samom početku 2009. dobili su sina Konstantina. Razveli su se 2016, malo za njenom aferom nagih fotografija, koje su dospele u javnost pošto joj je mobilni telefon bio ukraden. Dara je tada pričala kako već čitavu godinu nije u braku.

Ana i Nikola

Ana Kokić i Nikola Rađen, vaterpolista, venčali su se 2008. godine u oktobru, a već u januaru iduće dobili su ćerku Teu. Par je u dugogodišnjem braku, inače, dobio još jednu ćerku – Ninu. Važili su za jedan od najskladnijih s javne scene! Sudbonosno ,,da”, osim u crkvi na Senjaku, izgovorili su i u jednoj luksuznoj vili na Dedinju. Iako se pevačici trudnički stomak i te kako ocrtavao na venčanici, veselila se do pet ujutru zajedno sa zvanicama i novopečenim suprugom. Međutim, deceniju kasnije papire za razvod predali su na Božić, a zvanično se i razveli u julu prošle godine, u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Andreana i Ivan

Andreana Čekić i Ivan Miladinović venčali su se pred oko 450 gostiju i u svečanoj atmosferi u jednom restoranu u Ledinama 2016. godine. Pevačica i klavijaturista dugo su bili u vezi pre nego što su brakom rešili da krunišu svoju ljubav. Mladi je kumovala Ana Sević, kojoj je Andreana nekoliko godina unazad kumovala kad se udavala za Darka Lazića. Snežana Đurišić mladencima je otpevala ,,Lepi moj”. Bračna sreća ,,držala” ih je, međutim, samo dve godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on May 5, 2016 at 9:09am PDT

Milica i Bane

Pevač Bane Mojićević sklopio je građanski brak s Milicom Mićević na Zlatiboru 2013. godine. Pošto nije želeo da ,,podiže veliku prašinu” sve zavese bile su navučene u tamošnjem poznatom hotelu, ne bi li izbegli znatiželjne poglede kako medija, pa tako i fanova nekadašnjeg pobednika ,,Zvezda Granda”. Na gala svadbu, par je poznao 600 ljudi, a za mikrofonom ređali su se Saša Matić, Slavica Ćukteraš, Dinča… Samo za restoran, navodno, paru je ,,otišlo” 24.000 evra, a prema tadašnjim navodima, devojke koje su kitile svatove zaradile su 80.000 dinara. Pevač je sa suprugom vodio relativno miran, porodičan život, sve dok nisu osvanule vesti o zvaničnom razvodu ove godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike