Goca otvorila dušu o prvom suprugu i njegovom odnosu sa ćerkom: Išla sam na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku!

31.10.2022

19:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne krije da bi sve ponovo sa Ivanom Marinkovićem - samo jer je iz te ljubavi dobila Lenu

Goca otvorila dušu o prvom suprugu i njegovom odnosu sa ćerkom: Išla sam na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku!
Goca Tržan - Copyright Printscreen Blic tv

Goca Tržan otvorila je dušu u večerašnjoj emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", koja se emituje na Blic televiziji. Ona je pričala o svoja dva braka, ćerkici Leni i intimnim detaljima o kojima nije do sada. Naime, pevačica je prvi put pričala i o seksualnom zlostavljanju koje je doživela.

- Lena je dete rođeno iz ljubavi, bar sa moje strane. Ja uvek imam utisak da, evo do sad, do mog sadašnjeg supruga, uvek sam imala utisak da ja više volim nego što sam bila voljena - počela je Goca.

- Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - ispričala je Goca i otvoreno priznala:

- Da nisam bila u toj vezi, možda nikada ne bih bila u braku sa...

 - Ali ne biste imali Lenu, to bi bio greh - nadovezala se Slavica Đukić Dejanović.

- Tako je. Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta - iskrena je bila Goca.

 - Znači, stidite se svog izbora - upitala ju je voditeljka.

Printscreen Blic tv
Goca Tržan i Slavica Đukić Dejanović

- Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje - kako je mogao ovo, kako je mogao ono - meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem, a ne roditelju svog deteta - rekla: "Nemojte da se ljutite na sebe. Ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite". Onda sam stala i rekla sebi: "Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jer to nije moj sistem vrednosti i nije moje moralno etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim - rekla je Goca.

- Dala sam sve šanse braku da uspe. Nisam se razvela na jedan, dva tri. Zato nemam grižu savesti što sam se razvela. Ja kada sam donela odluku, donela sam je u sekundi. To je bio jeziv period. Dete je imalo tri ipo godine, karijera je stajala jer ja sam se više posvetila... Nisam imala problema sa starateljstvom, naprotiv - prisetilase Goca, a na pitanje da li je bilo problema sa komunikacijom Lena-tata odgovorila je:

Printscreen Blic tv
Goca Tržan

- Ja sam se strašno trudila, moje dete ima sada već 16 godina, ima i socijalne mreže i internet, ja ne mogu... Trudila sam se i nikada ništa ružno nisam rekla pred svojim detetom o njenom ocu, ne zato što nisam imala potrebu, već iz jednog vrlo sebičnog razloga, nisam ja želela da je izgubim jednog dana jer sam bila svesna toga da, one sekunde kada ona postane dovoljno odrasla da može sama da se informiše i da mogu da izgubim ako joj pred njom opanjkavam oca, perdstavljam ga ovakvim, onakvim. Bolje je da se ona sama uveri i ako želi, da bude potpuno predana njemu ili ako želi da ne bude. Došla sam u situaciju da mene moje dete pita: "Zašto mi ovo nikada nisi rekla?", i onda sam joj rekla: "Ja nisam želela da jednog dana tebe izgubim. Ja nisam želela da ti stvoriš empatiju prema njemu i da ga štitiš zato što sam ga ja stalno napadala pred tobom" - istakla je Goca i dodala:

- Ona bi svakako morala da se suoči sa svojim ocem. I to je potpuno njena odluka. Došli smo na to da je ona vrlo svesna svega i da je vrlo okej sa tim. Osetim nekad u njoj, pa je malo čačnem, pa se malo ispričamo, pa se ja isplačem više nego ona, al vidim da bi ona umesto mene. Došli smo na to da je to vrlo zrelo. Kažem joj, ljubavi majkina, možda nisam razišljala ispravno, prvo tebe sam htela, a drugo, možda si samo jača u odnosu na druge zbog toga što prolaziš kroz ovo.

Da li je sve to Lenu nekada bolelo, pitanje je koje je usledilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

- Ja sam videla svašta i u njenim očima i u njenom ponašanju. U jednom trenutku ona je dobila neku poruku, nakon, ne znam koliko vremena kako se nisu videli i ona mi je rekla: "Vidi ovo", gde je on njoj otprilike rekao: "Nije mama dala da se vidimo". Ali ja sam, znajući sa kim imam posla, svaki dan pitala: "Da li želiš da ideš da vidiš tatu, kad god želiš reci mi, ja ću te odvesti". I ona je u sekundi pogledala i rekla: "Je l ovo istina?", a ja sam joj na to rekla da mi ona sama kaže da li je istina jer i sama zna koliko mi je puta rekla: "Prestani da me smaraš, jel sam ti rekla da ću ti reći kad budem htela", onda sam rekla: "Da ti nisam to govorila ti bi sada posumnjala u ovo što je on napisao". I zato morate da budete jako pažljivi. Ali, ona nije tu ništa kriva, a često su deca kolateralna šteta. Zato ja nikada ne govorim loše, lako se i sprdam na svoj račun, ali evo, sto puta bih ga ponovila da imam svoje dete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila - rekla je iskreno Goca Tržan.

O tome kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

- Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.

Bonus video:

(Blic)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike