„Možda mi i nisi majka, kako se ophodiš prema meni!" Pale nikad strašnije uvrede između Miljane i Marije Kulić (VIDEO)

07.04.2023

13:10

0

Autor: M. G.

Ćerka tvrdi da još od detinjstva vuče traume zbog svega što joj je majka priredila

„Možda mi i nisi majka, kako se ophodiš prema meni!" Pale nikad strašnije uvrede između Miljane i Marije Kulić (VIDEO)
Miljana i Marija Kulić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Ivan Marinković i Lazar Čolić Zola dobili su od voditeljke Ivane Šopić zadatak da tokom „Gledanja snimaka" u „Zadruzi" prokomentarišu odnos Miljane i Marije Kulić. Međutim, vremenom, njih dve su zaratile kao nikad pre i potpuno promenile tok razgovora.

Uvrede su pljuštale levo i desno, a Miljana je majku Mariju i optužila da se prema njoj odnosila kao maćeha, te da zbog nje još od detinjstva vuče izvesne traume.

- Marija je većim delom u ovome što kaže za mene i Miljanu kao roditelje, Zola je rekao u klipu sve onako kako bi jedan nezajedljiv čovek rekao, on sve to pametno kaže. Ja živim sa devojkom i planiram sa njom da živim kao i da ostanem u kontaktu sa Željkom (sinom), sa Miljanom ništa ne planiram. Željko je isto moj, ne može drugog oca da ima. Miljani i Zoli želim sve najbolje - počeo je Marinković.

Ivan Marinković, Printscreen Zadruga Official
 

- Zašto ne sedite zajedno? - upitala je Ivana zatim Zolu.

- Marija joj je prenela kako ja imam mnogo tužbi, da su meni svi okrenuli leđa i da me svi pljuju, gledaju kao najvećeg zlobnika. Nju gledaju kao jadnicu i žrtvu. Čak i da je tako boli me ku*ac. Zamolio bih Ivicu da se više ne oglašava kada je Miljana u pitanju. Ako hoće da se bori za nas, neće uopšte da se Marijino ime spominje - objasnio je tada on, nakon čega je Marija počela da viče „kako joj je ona dodelila najgore epitete". 

Lazar Čolić Zola, Printscreen Zadruga Official
 

- Boljeg od tebe za nju nema, vi ste idealni - dodala je Marija.

„Nijedna normalna majka ovo ne govori svojoj ćerki..."

- Ja mislim da Miljaninom zdravlju najviše može da naškodi ovakvo ponašanje njene majke od skakanja u jezero. Nijedna normalna majka ovo ne govori svojoj ćerki - pričao je Zola.

- Za tebe i za nju nema leka, vi ste kockari - nastavila je Marija.

- Njih niko ne treba da komentariše, oni nek se maze, paze i svađaju zbog kocke, oni se najgore moguće svađaju kada ja nisam ovde. Ćerka više nisi, nemoj da mi se obraćaš. Uđeš bez reči, uzimaš šta ti treba i gubi se da te ne gledam. Ništa me više ne interesuje u vezi tebe - „kuvala" se dalje drama, a kada je Kulićeva potegla priču majčinstva, Mariji nikako nije bilo pravo.

- Dođi i kreni, pričaj kravuljino jedna o mom majčinstvu. Najbolja majka na svetu. Tijana i Ana (Miljanine sestre) probleme ne prave, one su divne - tvrdila je.

- Ti si ženo zlo, koja je tvoja dijagnoza? Šizofreničarka, ti si najgora majka bila prema meni, traume imam od detinjstva zbog tebe - tvrdila je Miljana bez pardona.

- Tvoj sin će da gleda tvoja nedela, a sve to zbog njega. Sramoto i bruko - vikala je Marija.

- Sa kakvom majkom živim, idealna sam, ti si bila maćeha prema meni - nastavila je naslednica.

- Niko osim tebe ovde nije došao da puši ku*rac - besnela je Kulićka.

- Moj otac se zabavljao sa jednom Vesnom, možda ja ličim na nju, jer ti nisi majka, možda mi i nisi majka, kako se ophodiš prema meni - počela je da urla i Miljana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike