Siniša i Marija Kulić zaključali Miljanu u kuću, nisu joj dozvolili da se vrati u Zadrugu: Pobegla sam kroz prozor! Otkriveni detalji drame

05.04.2023

11:35

1

Miljana je do detalja ispričala šta su roditelji hteli da joj urade

Siniša i Marija Kulić zaključali Miljanu u kuću, nisu joj dozvolili da se vrati u Zadrugu: Pobegla sam kroz prozor! Otkriveni detalji drame
Siniša, Marija i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić, kontroverzna učesnica "Zadruge", otkrila je zadrugarima da su je otac i majka, Siniša i Marija Kulić, zaključali u kuću i nisu joj dozvolili da se vrati u rijaliti!

Miljana je, naime, juče napustila "Zadrugu", a kako je ispričao Lazar Čolić Čola, ona je otišla na pregled i trebalo je da se vrati istog dana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

Međutim, kada je nije dugo bilo, zadrugari su se zabrinuli, a onda su saznali da se Miljana neće vratiti nekoliko dana. No, ona je stigla tik pred sinoćnju žurku, kada je otkrila Zoli, Filipu Caru i Aleksandri Nikolić da su je otac i majka zaključali u kuću!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobegla sam iz kuće. Bila sam u Nišu, oni me sad vide ovde - pričala je Miljana Zoli, Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

- Pobegla je iz kuće da oni ne znaju - potvrdio je Zola.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Siniša Kulić

Miljana je onda objasnila šta se zapravo dogodilo.

- Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: "Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije" - priča Miljana i otkriva šta su roditelji tražili od nje:

- Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mi da sedim kući: "Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše". Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. "Aj da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku", napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim - prepričavala je Kulićeva.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike