Mnoge su zadrugarke kucale na Karamujićeva vrata, pa će i Miljana Kulić: Majka Marija rešena da sazna šta joj je sa ćerkom!

26.03.2023

20:05

0

Autor: M. G.

Njene oscilacije na polju ljubavi mnogo teško podnosi

Mnoge su zadrugarke kucale na Karamujićeva vrata, pa će i Miljana Kulić: Majka Marija rešena da sazna šta joj je sa ćerkom!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ubrzo nakon što se Marija Kulić požalila na ćerku Miljanu i njen dramatičan ljubavni život koji vodi, posebno u „Zadruzi", te rešila da je odvede na lečenje kod Mehmedalije Karamujića - on se oglasio i kazao šta prvo moraju da obave po izlasku iz rijalitija, kako bi on pronašao najbolji način da joj pomogne.

- Ona prvo mora da ode kod lekara da se uspostavi da li je to psihički problem ili crna magija. Mora da dođe jedan dan, osim srede i petka i, tad ću moći da vidim da li mogu da joj pomognem, ali dijagnostika je potrebna pre svega toga - kazao je za „Pink.rs" on, kod kog su prema daljim napisima i brojne druge zadrugarke kucale na vrata.

Kulićka je, podsećanja radi, otvorila bila dušu pa objasnila kako je ćerkine oscilacije na ljubavnom polju sa jedne strane veoma bole i brinu, dok s druge užasavaju.

- Godinama mi nije dobro zbog Miljaninog katastrofalnog ponašanja. Posle ove sezone planiram da je vodim kod Karamujića. Moram da se raspitam šta je sa njom... - kazala je između ostalog Marija.

Tokom tog svog izlaganja za crnim stolom rijalitija, došla i do zaključka kako „niko od glavnih aktera te priče u stvari nije normalan", a ne samo njena naslednica.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike