Miljana napravila haos u Zadruzi zbog Zole: Posvađali se, pobili, pa skočila za njim u ledeno jezero! (VIDEO)

05.04.2023

09:19

1

Sve je počelo na žurki koja je organizovana za njih

Miljana napravila haos u Zadruzi zbog Zole: Posvađali se, pobili, pa skočila za njim u ledeno jezero! (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Utorkom uveče se u rijalitiju "Zadruga" održavaju žurke, a to je prava prilika da se zadrugari opuste i neretko naprave haos. 

To je bio slučaj i protekle večeri sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom. Oni su, naime, otišli u kazino, gde se žurka održavala. Odmah su seli za sto da se kockaju, a kada je Filip Car prišao da traži Zoli novac i on mu ga je dao, Miljana je poludela.

Ona je rasturila sve čipove i počela da viče na Zolu, koji je ustao i otišao napolje, dok se Filip raspravljao sa Miljanom da li je taj njen potez bio zbog njega ili ne. 

Miljana je krenula za Zolom, naravno, nastala je svađa, pa su se čak i fizički obračunali. Potom je Zola krenuo da beži od nje, dok je Miljana trčala za njim okružena obezbeđenjem. On je došao do doka i skočio u čamac.

Tada se desila neverovatna situacija - Miljana je skočila za Zolom u ledeno jezero! Kada je shvatila šta je uradila, krenula je da pliva do Rajskog ostrva, ali joj je trebalo vremena da se izvuče iz jezera, što možete videti u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike