Iva Grgurić najavila gala svadbu, a i beba je u planu: Otkako je pronašla pravog - ovako joj izgleda lista ciljeva!

06.04.2023

16:25

0

Autor: M. G.

Pobednica treće sezone „Zadruge" ne krije koliko je srećna i zadovoljna kraj Nemanje Petoševića

Iva Grgurić najavila gala svadbu, a i beba je u planu: Otkako je pronašla pravog - ovako joj izgleda lista ciljeva!
Iva Grgurić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Pobednica „Zadruge 3" Iva Grgurić maksimlano uživa u vezi s bogatim Beograđaninom Nemanjom Petoševićem. Kako joj se bliži 30. rođendan, priznaje, sve je više spremna za majčinstvo, a ima u planu i kakvu bi svadbu volela danas-sutra da organizuje i tako proslavi svoju veliku ljubav.

Čim je pronašla pravog - tako su joj se sve kockice poklopile, ali ipak, objasnila je u razgovoru s „Informerom", ne srlja. Kada dobije dete, naime, namera joj je da ni na čemu ne štedi, pa joj je zato posao ipak ostao na samom vrhu liste prioriteta, dok za sve ostalo ceni da ima vremena.

- Planiramo bebu. Ja 1. maja punim trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom detetu. Da sam ranije rodila ne bi bilo dobro, jer sam se pronalazila. Dete ne treba ni u čemu da bude zakinuto, treba sve da mu se pruži. Naravno, važno je imati kraj sebe pravu osobu, a ja sam je našla - priča Iva, pa nastavlja o tome kako joj je posao i dalje u fokusu.

- Prvo posao, ja vodim računicu čak i što se toga tiče. Kada rešimo sve što smo zacrtali, onda dete, da ne bi ispaštalo. Ne želim da njemu ili njoj fali najmanja sitnica, neću sutra da razmišljam da li da kupim skuplje ili jeftinije pantalonice ili ovu hranu... Moje dete će imati sve ili neću da rodim - tvrdi ona.

Grgurićeva bi, takođe, volela gala svadbu i to uopšte ne krije.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević, Instagram printscreen/iva_grguric_official
 

- Planiram i to će biti svadba za pamćenje, ali polako. Sigurno je da će biti u Beogradu i da će biti puno zvanica. Imam želju da napravim veliko venčanje - kazala je zatim, pa se pozabavila pitanjem eventualnog ponovnog ulaska u rijaliti.

„To je sad za mene ravno zatočeništvu!"

- Ne bih nikada više u rijaliti, sada trenutno gledam na to kao na zatočeništvo, kao izvor boleština i nemorala, kao izvor bolesti i svega nečistoga, a to nije bilo pre. Imao si ljubavne parove i mogao si da vidiš emociju, uživao si u tome, a sada ovde nisam videla emociju i pravu ljubav - naglašava Iva, koja se u razgovoru s pomenutim medijima dotakla Anđele i Zvezdana, koji redovno svojim dramama ispunjavaju novinske stupce.

- Nema ljubavi, svi samo gledaju svoju korist i da izvuku najbolje moguće iz toga ili „da se operu", da izađu sa što boljim plasmanom. Tu nema ljubavi, to su samo ego i sujeta. Anđela trči za Zvezdanom i liže mu papke, kako bi dokazala neku svoju ljubav, a kada bi izašli napolje, ne bi se poznavali - smatra ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike