Opšti rusvaj u Zadruzi! Zvezdan pretio Ani, polomio joj krevet, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda: Sve ću ti naplatiti!

06.04.2023

10:14

0

Bio je spreman na sve, svi su bili prestravljeni

Opšti rusvaj u Zadruzi! Zvezdan pretio Ani, polomio joj krevet, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda: Sve ću ti naplatiti!
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Protekle noći je Zvezdan Slavnić napravio potpuni rusvaj u Zadruzi, svađajući se sa svojom bivšom izabranicom Anom Ćurčić.

On je sve vreme pratio Anu u stopu, vređao je i prozivao i nije hteo da se skloni od nje, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti i to s pravom.

- Hajde, pričaj malo o deci, kako si dobra majka, kako si mogla da pregaziš preko svega, da bi ušla ovde da uzmeš neke pare i da bi videla Zvezdana! Klošarko jedna, videćeš za sve! Kuneš se u decu, go*no jedno! Za sve ću da ti naplatim - pričao je Zvezdan, dok je Ana samo klimala glavom.

- Videćeš kad izađeš, klošarko! Neće ti ostati na ovome. Da ti dođeš ovde da me nabadaš. Sad ćeš da vidiš, neću ti dati jedan dan da se smiriš, bolesnice jedna! Go*no cinkaroško - rekao je Zvezdan, a Ana se nadovezala:

- Ja cinkarim? Ti si taj koji cinkari!

Tada je Zvezdan Slavnić potpuno poludeo i skočio na Anu Ćurčić, obezbeđenje ga je sve vreme držalo, a zadrugari nisu znali šta ih je snašlo.

Na trenutak je delovalo da će se smiriti, ali je Zvezdan onda odlučio da ode u spavaću sobu i prevrne Anin krevet, što su mu svi zamerili. 

Nastavio je da je vređa potom i u dnevnoj sobi, a kada je obezbeđenje počelo da ga sklanja, potpuno je izgubio razum, popeo se na garnituru, vikao i udarao u ogledalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike