Ana Ćurčić posle burne svađe sa Zvezdanom otvorila dušu: Bole me njegove priče, on nema nimalo ljudskosti

06.04.2023

15:41

1

Želi da se bori za sebe do samog kraja

Ana Ćurčić posle burne svađe sa Zvezdanom otvorila dušu: Bole me njegove priče, on nema nimalo ljudskosti
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Protekla noć bila je i te kako burna u rijalitiju, a glavni akteri su bili Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

Posle besane noći, Ana je bila u Rajskom vrtu, gde je Drvetu mudrosti otvorila dušu. 

- Dobro sam, bolje. Noćas je bilo burno, dešava se da je sve prevazišlo granice. Stalno se pravdam i povlačim. Pre neko veče sam se baš slomila i bila sam loše. Mislim da moja deca definitivno ne treba da gledaju ovo, kao ni moja porodica i prijatelji - priča Ana i nastavlja:

- Sve svoje resurse ću za crnim stolom koliko znam i umem, da se borim za sebe, svoju porodicu i svoju budućnost. Nadam se da ću se do kraja vratiti na ono što sam nekad bila jer ovo što sam sada i ono što sam poslednjih godina bila, nije Ana. Ne želim da me niko više zaplašuje, ucenjuje i okrivljuje za sve. Da manipuliše i zna moje slabe tačke. Ovo je borba, pa moj život je u pitanju, a nema ništa vrednije od toga i rešila sam da pokažem zube. Ja za nekog napolju imam da živim.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Kako je istakla, najviše je povređuje to što Zvezdan pokušava da je predstavi onakvom kakva ona nije. 

- Bole me njegove priče, dokle je spreman da ide i nema nikakve ljudskosti. Toliko sam toga pružila da ne znam kako ni da objasnim to, udarajući me u moju najslabiju tačku samo me podiže. Teško mi padaju sve uvrede i to što radi, ali on pokazuje sebe, ja sebe - kaže Ana i tvrdi da emocije više ka Zvezdanu ne oseća:

- Ja sam sa njim mnoge godine provela, lepe, ružne. Svaka veza sadrži sve to. Ljudi izostavljaju te čuvene četiri godine zatvora gde smo dosta radili na našem odnosu. Zna on koliko sam ga volela, davala se i koliko je sve bolelo. Ja sam neko ko može dosta da istrpi i toleriše. Nemam ja osećanja prema njemu, to je s početka bilo i tuge i patnje za godinama, a sada me više ne boli kad vidim njega i Anđelu, a bolelo me je kao i svaku ženu. U emotivnom smislu me ne zanima. Sama sebi govorim da je to čovek koji me je uništio i kojem sam se dala. Meni je interesantno što on zaista veruje da bih mu ja oprostila. Prestala sam da volim sebe, a cilj mi je da se zavolim - rekla je Ana.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Ana se osvrnula i na to što zadrugari misle da namerno provocira, ali ona smatra da Zvezdan iskazuje svoju nemoć besnim ponašanjem, jer je svestan da ju je izgubio zauvek.

S druge strane, o vezi svog bivšeg i njegove ljubavnice ne misli ništa pozitivno.

- Ja tu ni sa jedne, ni sa druge strane ne vidim tu nenormalnu emociju i ljubav. Ona je vrlo svesna šta je uradila pa po svaku cenu želi da opstanu i pokažu ljubav do kraja i zajedno izađu, a za njega mislim da ide na kartu da mene to boli, pa želi da mi pokaže da je srećan. Pritom, veruj mi da je on svestan koliko me ne zanima u tom smislu - kaže Ana i zaključuje:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- On mene želi da zaustavi u istini. Sebe je pokazao kao jednog, pokazao je da je mnoge stvari što nije. On jeste neko ko želi da pomogne, njegove dobre osobine ne mogu da osporim. Svestan je da sam sa njim prošla mnogo, pa zato priča i izmišlja o prvom momku, mužu, pogotovo kad se vraća na decu - rekla je Ana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike