Iva Grgurić ponovo smuvala srpskog biznismena! Raskinuli su pre tri nedelje, a sada su opet zajedno

25.03.2023

10:16

0

Rijaliti pobednica ponovo u zagrljaju bivšeg

Iva Grgurić ponovo smuvala srpskog biznismena! Raskinuli su pre tri nedelje, a sada su opet zajedno
Iva Grgurić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Emotivni život pobednice „Zadruge 3“, Ive Grgurić neprestano intrigira javnost. Pre tri nedelje je raskinula vezu sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem, ali par je ponovo rešio da obnovi romansu, a o tome svedoče i najnovije fotografije na društvenim mrežama.

Naime, Grgurićeva je podelila na Instagramu snimak iz provoda, gde je u zagrljaju Petoševića. Zaljubljeni par ne skida osmeh sa lica. Biznismen je takođe podelio fotografiju na kojoj se ljubi sa Ivom, te su tako oboje potvrdili da su ponovo u ljubavi.

Instagram printscreen/iva_grguric_official
Iva Grgurić i Nemanja Petošević

Podsetimo, srpski biznismen je Ivu ostavio na početku meseca posle devet meseci zabavljanja! Biznismen nije mogao da podnese to što hrvatska starleta zbog posla često putuje u Dubai, pa ju je ostavio!

- Jedan dan je došao i rekao: „Ili nas dvoje ili tvoj posao“. Nije mogla da veruje šta joj govori. U prvi mah je pobesnela, a onda se rastužila. Nije želela da raskida s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije volela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, sa druge strane, nije želela da pristane na njegove uslove, jer je znala da ako to uradi, ceo život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi da ostavi posao, jer želi da zarađuje, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno! Istog trenutka se spakovala i u suzama napustila stan - ispričao je tada izvor za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike