Iva Grgurić promenila profesiju i priznala da li ju je dečko ostavio: Školovala sam se četiri godine za ovo!

31.03.2023

18:01

0

Pobednica "Zadruge 3" danas vodi život van očiju javnosti

Iva Grgurić promenila profesiju i priznala da li ju je dečko ostavio: Školovala sam se četiri godine za ovo!
Iva Grgurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Hrvatska starleta i pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić, nakon pobede u rijalitiju oprobala se u ulozi voditeljke, međutim, ubrzo je shvatila da voditeljstvo nije za nju, pa se okrenula privatnom biznisu.

Iva je nedavno šokirala javnost svojom transformacijom, te je prepoznatljivu plavu kosu zamenila crnom. Grgurićeva je nedavno otvorila i salon lepote, a ne krije da joj je dečko velika podrška, kako u životu, tako i u biznisu.

Grgurićeva je sada otkrila detalje svog poslovanja i usluga koje će njen salon pružati, pa priznala da se za to u kranjem slučaju i školovala, što će joj samo olakšati posao.

- Jeste istina je, postala sam preduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena, jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu će imati sve vrste tretmana za lice, kosu i telo. Inače to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam neko ko zastupa lepotu, smatram da svaka žena mora da bude uredna, čista, pedanta i uvek sređena - istakla je Iva.

Pounato je da žene često menjaju boju kose kada su nezadovoljne i depresivne, a Iva sada otkriva da li je tako bilo i u njenom slučaju.

- Retko kada sam depresivna, uvek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promenila, jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam želela više da se farbam, već sam poželela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim - priznala je.

ATAImages/ Antonio Ahel
Iva Grgurić

O njenoj poslednjoj vezi kružile su razne priče... Spekulisalo se i da su u više navrata raskidali i mirili se, a Grgurićeva sada otkriva da li je ostavljena.

- Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa tačno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam srećna i ispunjena - otkrila je Iva Grgurić, prenosi Informer.

Podsetimo, Iva je tokom učešća u Zadruzi imala romansu sa Stefanom Karićem, nakon koje je završila u dugoj vezi sa Filipom Đukićem, sa kojim je zajedno vodila emisiju na "Red" televiziji.

24sedam/Goran Sivački
Iva Grgurić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike