"Popadali" dileri u Nikšiću: Policija ih pratila mesecima!

20.04.2024

14:00

0

Sva četiri lica sumnjiče se da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga

"Popadali" dileri u Nikšiću: Policija ih pratila mesecima!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odseka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odeljenja bezbednosti Nikšić, realizovali su višemesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers".

Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica zbog krivičnih dela u vezi sa zloupotrebom narkotika.

A.D. (33) je lišen slobode i on će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, dok je krivična prijava podneta i protiv K.R. (45) koji se nalazi u UIKS-u zbog drugih krivičnih dela i M.L. (34) i M.J. (33) koji su trenutno nedostupni nadležnim organima.

Sva četiri lica sumnjiče se da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga. Oni su, kako se sumnja, ovo delo izvršili na način što su vršili prodaju opojne droge kokain i marihuana na teritoriji opštine Nikšić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike