Otkriveno od čega je preminuo Brano Mićunović! Ni lekari iz Beograda nisu mogli da ga spasu

19.04.2024

22:35

0

Brano Mićunović je već duže vreme imao zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji

Otkriveno od čega je preminuo Brano Mićunović! Ni lekari iz Beograda nisu mogli da ga spasu
Brano Mićunović - Copyright V.Kadić

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica moždanog udara, koji je imao u četvrtak.

On je preminuo u u Budvi u privatnoj klinici „Kodra“.

Brano Mićunović je već duže vreme imao zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji, pišu Novosti. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu. Brano Mićunović ostaće upamćen kao kontroverzni biznismen.

Branislav Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, i bio je oženjen Svetlanom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Andreu.

Pojedini poznavaoci društvenih prilika u Crnoj Gori Mićunovića označavaju kao gospodara Crne Gore iz senke koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

Brano Mićunović imao je prilično bogatu biografiju. Imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali se najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao.

On je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, njegovo ime povezivano je sa brojnim aferama, a jedno vreme mu se sudilo u Italiji zbog optužbi za međunarodni šverc cigareta.

Pravosnažno je oslobođen. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike