Uhapšenim radnicima pumpe koji su snimali Mladena iz Laktaša preti kazna zatvora

31.10.2022

15:08

0

Okružno javno tužilaštvo Banjaluke reklo je da zbog počinjenog krivičnog dela Neovlašćeno fotografisanje radnicima pumpe predviđena novčana kazna ili kazna zatvora

Uhapšenim radnicima pumpe koji su snimali Mladena iz Laktaša preti kazna zatvora
Mladen Dulić - Copyright Twitter_maligna_Benignost @MalignaB

Nakon što je Mladen Dulića iz Laktaša izvršio samoubistvo u petak, policija je ubrzo privela radnika pumpe V. T. (44) i D. K. (30), zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno snimanje, prenosi Telegraf.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluke reklo je da zbog počinjenog krivičnog dela Neovlašćeno fotografisanje radnicima pumpe predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

- Lica V.T. i D.К. iz Laktaša su ispitani u svojstvu osumnjičenih od strane ovlašćenih službenih lica Policijske stanice Laktaši, zbog počinjenog krivičnog dela: Neovlašćeno fotografisanje, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do jedne godine - navodi se u odgovoru OKJ Banjaluka za Telegraf.rs.

Iz Tužilaštva dodaju da ne mogu da dostave informacije o iskazima sa saslušanja u cilju istrage.

Podsetimo, na snimku koji se delio na mrežama vidi se kako radnik benzinske pumpe ismeva Mladena tokom razgovora za posao, dok ga tajno snima.

Snimak je potom objavljen na društvenim mrežama, a Mladen je, pre nego što će dići ruku na sebe, čitav slučaj prijavio policiji.

Mladen Dulić juče je sahranjen u Laktašima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike