Mladen Dulić pre samoubistva prijavio snimak policiji: Oglasilo se tužilaštvo

31.10.2022

14:05

0

Autor: 24sedam

Na snimku koji se delio na mrežama vidi se kako radnik benzinske pumpe ismeva Mladena tokom razgovora za posao, dok ga tajno snima

Mladen Dulić pre samoubistva prijavio snimak policiji: Oglasilo se tužilaštvo
Mladen Dulić - Copyright Twitter

Mladen Dulić iz Laktaša je, pre nego što je izvršio samoubistvo u petak, policiji je prijavio sporni snimak koji je objavljen dan ranije na društvenoj mreži TikTok.

Podsetimo, na snimku koji se delio na mrežama vidi se kako radnik benzinske pumpe ismeva Mladena tokom razgovora za posao, dok ga tajno snima.

Snimak je potom objavljen na društvenim mrežama, a Mladen je, pre nego što će dići ruku na sebe, čitav slučaj prijavio policiji.

- Preminuli Mladen D. pristupio je dana 28. oktobra 2022. godine u Policijsku stanicu Laktaši, te je upoznao ovlašćena službena lica Policijske stanice Laktaši o objavljenom spornom snimku, nakon čega je istoga dana izvršio samoubistvo - potvrđeno je za medijima u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

U tužilaštvu kažu da su u vezi sa navedenim događajem odmah preduzete sve potrebne radnje i mere od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijskih službenika PS Laktaši.

Kako navode, snimak na kojem su Mladen i radnik benzinske pumpe, na TikTok-u je objavljen 27. oktobra.

Podsetimo, policija je ubrzo privela radnike pumpe V. T. (44) i D. K. (30), zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno snimanje.

Oni su danas pušteni na slobodu.

Mladen D. je juče sahranjen u Laktašima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike