Ovaj status će vas naterati da se debelo zamislite: "Mladen je samo tražio posao, zakasnili smo da budemo ljudi!"

30.10.2022

09:04

0

Autor: J.S.J.

Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Ovaj status će vas naterati da se debelo zamislite: "Mladen je samo tražio posao, zakasnili smo da budemo ljudi!"
Mladen Dulić - Copyright Twitter_maligna_Benignost @MalignaB

Banjalučanin Branislav Vučić sugrađanima daleko poznatiji kao Vučko i humanitarac koji je pomagao i pomaže kome god stigne.

Njegova objava na društvenim mrežama o tragediji koja je porodicu Dulić iz Laktaša zavila u crno, zapalila je region.

Naime, Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se pre tri dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila prekjuče u popodnevnim časovima.

Twitter
 

 

– O porodici Dulić znam samo dobre stvari i tako sam ih doživeo. Živeli su kao i sav naš dobri narod. Imam ja, kada ima i komšija moj. Radeći ovaj humanitarni posao, čuo sam od porodice sa kojima smo gurali našu priču, kako je Dragan Dulić (otac Mladena Dulića), uvek tu, da pritrči i pomogne. Uzmi sada, a platićeš kada budeš imao, a ako i ne platiš, zaradio sam dosta, da pred Boga mogu čista srca. Ogrej se dobrotom i moli za mene – napisao je Banjalučanin Branislav Vučić.

Mladen Dulić (dečak sa snimka), je danas zauvek otišao..., a samo je tražio posao... Zadnje što je rekao je: "Ne mogu ja ovo izdržati" Mirno spavaj dobri dječače, neka te anđeli čuvaju.

Između ostalog je i napisao: "Zakasnili smo, odavno smo zakasnili. Zakasnili smo po rođenju. Zakasnili smo da se smejemo, zakasnili da plačemo. Zakasnili smo da se čuvamo, zakasnili da volimo… Zakasnili smo da budemo ljudi.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike