Srpkinja u programu uživo ispričala kako je otac Nataše Kandić bacao dečake u bunare: Kandić sramno poručila da Srbi iskopaju svoju decu!

18.11.2021

10:53

7

Autor: 24sedam

Ja sam razgovarala sa domaćinima u Topoli i tužite me ako ovo nije tačno, rekla je prolaznica Kandićevoj

Srpkinja u programu uživo ispričala kako je otac Nataše Kandić bacao dečake u bunare: Kandić sramno poručila da Srbi iskopaju svoju decu!
nataša kandić - Copyright Printscreen/Twitter

Osnivač Fonda za humanitarno pravo, Nataša Kandić, nedavno je govorila za televiziju FTV iz Sarajeva. Tokom iznošenja njenog već poznatog narativa o srpskoj krivici za sva zla koja su se desila na ovim prostorima, prišla joj je jedna građanka koja je podsetila na neotkopane žrtve komunističke diktature.

- Ja sam razgovarala sa domaćinima u Topoli i tužite me ako ovo nije tačno. Vaš otac, major OZN-e, je 1944. godine bacao srpske dečake u bunare. Razgovarala sam sa svedocima... - rekla je žena.

Na to joj je Kandićeva tražila da ode odavde.

 - Trujete ovu omladinu! Znači, sve žrtve postoje sem srpskih žrtava? Postoji 200.000 kostiju u ovoj zemlji i ovom gradu, neotkopanih i neotpevanih grobnica, a vi nosite i dalje zvezde petokrake - rekla je prolaznica.

Na to joj je Nataša Kandić odgovorila:

- Pa kopajte!

Ovakav odgovor dovoljno govori o njenom odnosu prema srpskim žrtvama, dok istovremeno optužuje naš narod za brojna zverstva.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Nataša Kandić vređa žrtve srpskog naroda. Tokom protesta prognanih Srba sa Kosova i Metohije 2003. godine, ošamarila je sedamdesetogodišnjaka koji je stajao u protestu traživši istinu o nestalom sinu samo zato što se usudio da je pita da se predstavi, na šta je policija jedva reagovala zatraživši joj ličnu kartu, koju je ona odbila da dâ na uvid, tražeći od policije imena svih učesnika protesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike