Brnabić reagovala povodom monstruoznih pretnji: Na Šolakovim medijima pozivaju na ubistvo predsednika Vučića! (VIDEO)

30.05.2024

10:35

0

Reagovala na sramne pozive na ubistvo predsednika Vučića

Brnabić reagovala povodom monstruoznih pretnji:  Na Šolakovim medijima pozivaju na ubistvo predsednika Vučića! (VIDEO)
Ana Brnabić - Copyright Printscreen/ TV Hepi

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić reagovala je povodom napada i sramnih poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na tajkunskoj Novoj S.

- Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije @avucic, a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. 

"Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića?

Alal vam profesionalni i objektivni mediji.

A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede! - istakla je Brnabić. 

bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike