Pakleni plan antidržavne NATO opozicije: Žele da se dokopaju vlasti putem velike podvale, ovako žele da prevare glasače vladajuće koalicije!

29.05.2024

12:22

0

Plan antidržavne opozicije usmeren je ka biračima vladajuće koalicije

Pakleni plan antidržavne NATO opozicije: Žele da se dokopaju vlasti putem velike podvale, ovako žele da prevare glasače vladajuće koalicije!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Opozicija se ujedinila u nameri da na lokalnim izborima, zakazanim za nedelju, 2. jun, sruši vladajuću koaliciju.

NATO opozicija je skovala pakleni plan, a njeni lideri nameravaju da sprovedu veliku podvalu. 

Naime, na poslednjim sastancima dogovoreno je da u javnosti, u medijima, predstavnici opozicije govore kako na nedeljnim izborima nemaju šanse i da je pobeda vladajuće koalicije "gotova stvar".

Istina je, međutim, da najnovija istraživanja pokazuju da su opozicione liste u zbiru veoma blizu, a u nekim gradovima i iznad lista koje nose ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Plan antidržavne opozicije jeste da neistinama o "sigurnoj i lakoj pobedi SNS" uspavaju birače vladajuće koalicije, pa da tako preotmu vlast u većem broju lokalnih samouprava, što bi onda iskoristili za pravljenje haosa širom Srbije i izazivanje novih republičkih izbora. 

Tako Savo Manojlović, Dobrica Veselinović, Miroslav Aleksić i ostali predvodnici NATO opozicije nameravaju da prevare narod i pokušaju da se domognu vlasti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike