Svrstao se na stranu autošovinizma: Miloš Francuz ne sme ni da zucne o Gruhonjićevoj mržnji prema Srbima, Srbiji i SPC! (VIDEO)

31.03.2024

17:11

0

Miloš Jovanović nije rekao ni reč o Gruhonjićevom separatizmu i otrovnoj mržnji prema Srbima, Srbiji i SPC. Video koji možete pogledati, ipak pokazuje da Francuz nije ni morao bilo šta da kaže

Svrstao se na stranu autošovinizma: Miloš Francuz ne sme ni da zucne o Gruhonjićevoj mržnji prema Srbima, Srbiji i SPC! (VIDEO)
Miloš Jovanović - Copyright Foto: Printskrin Tviter

Nakon svima poznatog i sramnog govora mržnje, autonomaškog novinara i profesora Dinka Gruhonjića na antisrpskom festivalu Rebedu u Dubrovniku, Đilasova opozicija na čelu sa Marinikom Tepić žustro je stala u njegovu odbranu, a što se tiče lidera koalicije NADA i lažnog desničara Miloša Jovanovića, nije bilo nikakve osude Gruhonjićevih antisrpskih stavova od strane Miloša Francuza.

Miloš Jovanović nije rekao ni reč o Gruhonjićevom separatizmu i otrovnoj mržnji prema Srbima,  Srbiji i SPC. Video koji možete pogledati, ipak pokazuje da Francuz nije ni morao bilo šta da kaže. 

Koalicija NADA i lista „Srbija protiv nasilja“, koja najžešće podržava Dinka Gruhinjića, potpisale su devetog marta ove godine, sporazum o saradnji, što samo po sebi automatski govori na čiju stranu se svrstao Miloš Francuz.

Gruhonjić, ne samo da se ne kaje za pređašnje antisrpske izjave, već nastavlja u istom duhu da vređa srpski narod, pa i dalje ne odustaje od svoje autošovinističke i srbomrzačke politike. Čak je toliko bezobrazan u provociranju da je pozvao svoje istomišljenike da se suprotstave nekakvoj izmišljenoj rusko-srpskoj agresiji na Vojvodinu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike