Miloš Francuz javno obmanjuje birače i preti: Nakon Marinike i Jovanović hoće nasiljem da spreči izbore, đilasovci žele totalnu anarhiju!

28.03.2024

13:08

0

Nakon Marinike Tepić i Miloš Jovanović je zapretio ogoljenim nasiljem u vidu sprečavanja održavanja izbora

Miloš Francuz javno obmanjuje birače i preti: Nakon Marinike i Jovanović hoće nasiljem da spreči izbore, đilasovci žele totalnu anarhiju!
Miloš Jovanović - Copyright Foto: Printskrin Tviter

Lider Nove DSS Miloš Jovanović, poznatiji kao Francuz, izjavio je da će predstavnici koalicije NADA i "Srbije protiv nasilja" vrlo brzo imati sastanak, pripretivši da ako vlast ne prihvati fer, demokratske i poštene izbore, opozicija na njih neće izaći i takvih izbora neće biti.

Osim što izmišlja da u Srbiji nema poštenih i fer izbora, sada je poput njegove savezncie Marinike Tepić, ovaj francuski državljanin zapretio ogoljenim nasiljem, dajući sebi za pravo da određuje da li će izbora biti ili ne. 

Jovanović je za ultraopozicioni nedeljnik "Vreme" izjavio da vlast ne radi ništa na reviziji i kontroli biračkih spiskova i slobodi medija i da se on "lično plaši da neće omogućiti demokratske izbore". 

Ako nema poštenih izbora, onda ih neće ni biti. Da li to znači sprečavanje da se izbori održe, ima tu mnogo ideja - zapretio je Jovanović, i dodao:

- Načelno sam za dve kolone opozicije, zato što znam mnogo ljudi na desnici koji ne bi prihvatili predizborni savez sa koalicijom "Srbija protiv nasilja". Ima jedna opcija u kojoj opozicija pod istim krovom ima smisla, a to je ako se tenzija toliko digne i dođe do oštre polarizacije između opozicije i režima - rekao je Jovanović.

Jovanović i sam nehotice priznaje da želi da ode samostalno na izbore, kako bi prevario glasače desne provenijencije, da bi nakon iskorišćavanja tih birača, odleteo u jato sa Đilasom u postizbornu koaliciju. Ogoljeno preti nasiljem, čime dodatno potvrđuje da je nova strategija đilasovaca anarhija i sprečavanje održavanja beogradskih izbora. 

Možda se zbog toga što je Francuz, Miloš Jovanović pravi naivan kao francuska sobarica kada tvrdi da bi jedini razlog za jednu kolonu i pravljenje novog DOS-a bila oštra polarizacija, kao da ne zna da su upravo on i njegovi politički saveznici iz opozicije ti koji indukuju nasilje i podstiču ekstremne podele u društvu. 

Bilo da bojkotuju izbore, nastupe u jednoj ili dve kolone , jasno je da su i Miloš Francuz i Đilas i Marinika jedna, i to peta kolona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike