Profesor upozorava: U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto (u)radili i Zoranu Đinđiću! (VIDEO)

17.03.2024

12:35

0

Podmukli metod kom pribegavaju Ćorović i njeni istomišljenici sastoji se u tome što užasnom medijskom kampanjom žele da potpuno dehumanizuju predsednika Vučića i njegovu porodicu

Profesor upozorava: U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto (u)radili i Zoranu Đinđiću! (VIDEO)
Vladimir Vuletić - Copyright Printscreen/Prva tv

Profesor Vladimir Vuletić prokomentarisao je užasnu izjavu Aide Ćorović, pristalice Đilasove NATO opozicije, a koja je nedavno izjavila da će "Vučić biti mrtav kad padne sa vlasti, a da će ga ubiti mafijaši sa kojima su radili". 

- Meni se čini da tu postoji jedan mnogo ozbiljniji problem. Za mene je suštinski problem što se širi jedna vrsta narativa i ideje, jedna vrsta normalizacije i apriori opravdanja za određene aktivnosti. Znate, bilo je mnogo govora o tome ko je i kako pripremao "medijsko ubistvo" Zorana Đinđića. To su bili čak i kao vrlo ozbiljni novinari koji su to opravdavali rečima "pa dobro, na kraju krajeva, sa kim se družio nije ni mogao drugačije da završi". To ste imali gotovo kao jednu vrstu zvaničnog objašnjenja zašto je ubijen - rekao je profesor Vuletić. 

 

 

Podsetimo, nedavno je na antisrpskom festivalu mržnje u Dubrovniku, đilasovska aktivistkinja Aida Ćorović dala sramotnu izjavu kojom je ,, predvidela smrt'' predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Na istom festivalu salva uvreda na račun naše zemlje, naroda i predsednika je izrečena i od strane drugih srbomrzaca. 

Podmukli metod kom pribegavaju Ćorović i njeni istomišljenici sastoji se u tome što užasnom medijskom kampanjom žele da potpuno dehumanizuju predsednika Vučića i njegovu porodicu. Pokušavaju Vučića i njegovu porodicu i najbliže saradnike uporno da predstave kao najgore kriminalce, kako bi uverili javnost da su oni navodno legitimna meta za odstrel, jer kao tobož kriminalci ne mogu drugačije ni da završe, osim u scenariju koji je Aida navela u Dubrovniku da im priželjkuje. Ista matrica je zaista sprovođena i u slučaju ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića

Ne samo da se dehumanizuje predsednik Srbije lično, već su Đilasovi jurišnici započeli i kampanju sveopšteg dehumanizovanja svih pristalica njegove stranke, što je uvod u totalnu anarhiju i početak građanskih sukoba. Zato je krajnje vreme da se sve ovakve štetne i neprihvatljive izjave, koje krše zakon, saseku u korenu i da se sejači mržnje i oni koji pozivaju na ubistvo predsednika i sukobe u Srbiji, najstože kazne, kako ne bismo zaista upali u anarhiju i kako oni ne bi nečinjenjem institucija dobili signal da je takvo ponašanje dopustivo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike