Orlić spustio Mariniku Tepić na zemlju: Ovako joj je odgovorio na brutalne laži koje je iznela protiv predsednika Vučića (FOTO)

05.03.2024

15:28

0

Nastavlja se najprljavija moguća kampanja Đilasove opozicije protiv predsednika Srbije

Orlić spustio Mariniku Tepić na zemlju: Ovako joj je odgovorio na brutalne laži koje je iznela protiv predsednika Vučića (FOTO)
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug printscreen

Doskorašnji predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić odgovorio je Mariniki Tepić povodom sramnih optužbi koje je uputila na račun predsednika Alekandra Vučića.

- Krik je danas potvrdio: klanu Darka Šarića pomagali su tadašnji ministar Nebojša Stefanović - kodno ime Edo i načelnik BIA Marko Parezanović - Markus. A naredbe dobijali od “Oskara”. Zašto niko ne sme da kaže ono što je jasno - Oskar je Aleksandar Vučić? - napisala je Marinika Tepić

Kao što vidimo, nastavlja se najprljavija moguća kampanja Đilasove opozicije protiv predsednika Srbije.

Mariniki je odgovorio Vladimir Orlić, koji joj je poručio:

- Mada, pošto svi znaju da su vrhovni klan formirale kokoške iz Morovića, treba proveriti i njih.. Ili, prosto: lažovčine kojim je Milovan Brkić guru, Šarić im bio glavni "investitor", dileri "saradnici", a Vučić im je opsesija i nesavladiva prepreka- opet plivaju u sopstvenom mulju - napisao je Orlić. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike