Vučević: Borićemo se protiv takvih kao što je Aida Ćorović!

11.03.2024

16:40

0

Ćorović je pre dva dana na tribini u Dubrovniku izjavila da će Vučića "na kraju ubiti kriminalci sa kojima su sarađivali"

Vučević: Borićemo se protiv takvih kao što je Aida Ćorović!
Miloš Vučević - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srpske napredne strane (SNS) Miloš Vučević rekao je danas da je izjava aktivistkinje za ljudska prava Aide Ćorović da će predsednika Srbije Aleksandra Vučića ubiti mafija primer "bolesne mržnje prema svemu što je srpsko" i dodao da će se "boriti protiv takvih kao što je ona".

"Njena poruka je da će oni da rehabilituju mafiju koja je do 2012. godine vladala Srbijom i ubijala po ulicama. Pa je tako ublia i premijera Srbije Zorana Đinđića, a sutra je godišnjica baš tog ubistva. Zar treba opet u takvom društvu da živimo? Mi ćemo se uvek boriti protiv toga. Srbija zaslužuje sve najbolje i trudićemo se da nikada ne doživimo pakao koji nam Aida Ćorović i njoj slični priželjkuju", poručio je Vučević u objavi na svom Instagram nalogu.

Naveo je da neće da im se dodvorava pristojnim rečnikom, jer oni to ne zaslužuju pošto Srbiji prizivaju zlo i da srpski narod prolazi kroz pakao.

"Sram ih bilo! Po njima srpski narod nije dovoljno stradao, a više od 100. 000 Srba napustilo je Sarajevo, celu Krajinu su očistili od Srba, danas pakao prave našem narodu na KiM, i ceo svet ćuti. I oni kao i ta Aida Ćorović kažu da treba još da prođemo pakao. Jesu to ta ljudska prava i slobode kad kažeš da će predsednika države mafija ubiti?! Strašno nam vole državu i narod. Ali svom snagom ćemo se protiv takvih boriti", poručio je Vučević.

Ćorović je pre dva dana na tribini u Dubrovniku izjavila da će Vučića "na kraju ubiti kriminalci sa kojima su sarađivali" i ocenila da "Srbija prolazi kroz pakao".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike