Predsednik znao sa kim ima posla: Ovako je Vučić demontirao Đilasa pre skoro dve decenije i raskrinkao njegov kriminal! (VIDEO)

27.11.2023

14:27

0

Ne samo što je sve to bilo tačno nego se i dodatno potvrdilo, obzirom da je u godinama koje su sledile Đilas za sebe prigrabio još više vlasti, moći, pa je drastično i uvećao svoj nelegalno stečeni imetak

Predsednik znao sa kim ima posla: Ovako je Vučić demontirao Đilasa pre skoro dve decenije i raskrinkao njegov kriminal! (VIDEO)
Vučić Đilas Marinika Tan2022-7-18_154551507_0 - Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je izuzetnu političku informisanost, kao i dalekovidost, kada je pre18 godina, govorio o tajkunu Draganu Đilasu. Već tada je Đilas bio provaljen i Vučić ga je demontirao na osnovu pravih informacija i ispravnih procena karaktera ovog opozicionara.

Ne samo što je sve to bilo tačno nego se i dodatno potvrdilo, obzirom da je u godinama koje su sledile Đilas za sebe prigrabio još više vlasti, moći, pa je drastično i uvećao svoj nelegalno stečeni imetak. 

A ovako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre 18 godina je ukazao na kriminal Dragana Đilasa, lidera (pre)izborne koalicije Srbija protiv nasilja. 

- Gospodine Đilas vaš je problem u tome što ste toliko novca pokrali da se više ne zna. Na svakoj seriji, na svakoj reklami koju će sad da nam puste pustiće i vaš taksimetar otkucava - rekao je Vučić i dodao: 

- Moje su ruče čiste. Bio sam jedan od najboljih studenata. Sad ćete da čujete zašto je krađa: Zato što se koristi pozicija Direktora narodne kancelarije, pravi monopolska pozicija, svi ostali se uništavaju. Direktor ste od pre 5-6 meseci, i od tada ste prebacili 10 firmi da se oglašavaju pre Narodne kancelarije - demontirao je tajkuna Đilasa, predsednik Aleksandar Vučić. 

Sve ovo se odigravalo u trenutku dok je Đilas bio ,,samo'' direktor Narodne kancelarije predsednika Republike, a pravi tajkunski uzlet je usledio tek kada je postao g(k)radonačelnik Beograda. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike