Tajkun Đilas konačno priznao: Imam 619 miliona evra na računu! (VIDEO)

26.10.2023

18:23

0

Kako je došao do ovog bogatstva, najbolje je opisala nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać

Tajkun Đilas konačno priznao: Imam 619 miliona evra na računu! (VIDEO)
Dragan Đilas - Copyright M.K./ATAImages

Lider tajkunske opozicije, Dragan Đilas, konačno je priznao da je stekao bogatstvo od 619 miliona evra dok je bio na vlasti. 

- Te stvari koje oni pominju već sam odgovorio, i za 619 miliona evra. To su prihodi firme u prethodnih 10 godina na koje plaćam porez. Ja se ponosim time - rekao je Đilas sa "Nova S".

 

 

A kako je došao do ovog bogatstva, najbolje je opisala nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije - Verica Barać.

- Ovde je dozvoljeno da gradonačelnik (Đilas) ima u vlasništvu firme koje se bave medijima. Pitali bi mi kakvo bi bilo njihovo mesto na tržištu da nisu vezani za Borisa Tadića i DS, i što je najgore - vezani su za budžet! To da su oni prosto kreativni i pametni, koji po svojoj pameti okreću tolike pare, To je bezobrazluk i cinizam! Stalno posluju sa državnim budžetom, tako su sposobni na tržištu da uglavnom posluju sa budžetom - rekla je Barać.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike