Sada je i zvanično: Đilas priznao da je glas za desničare glas za njegovu NATO koaliciju! (VIDEO)

25.11.2023

23:03

0

Sada je i šef svih njih, tajkun Dragan Đilas, priznao šta im je cilj i eksplicitno potvrdio da je glas za (lažnu) desnicu glas za njega, velikog bosa Đilasa i za njegov džep

Sada je i zvanično: Đilas priznao da je glas za desničare glas za njegovu NATO koaliciju! (VIDEO)
djilas_tuzilastvo_13072021_0011 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Da će celokupna opozicija - i leva i desna biti udružena protiv Aleksandra Vučića, više niko ni ne krije. Onoga trenutka kada bi imali makar i jednog poslanika više svi zajedno u odnosu na aktuelnu vladajuću koaliciju - nema sumnje da bi se udružili. To eksplicitno sada potvrđuje i lider NATO koalicije Srrbija protiv nasilja, tajkun Dragan Đilas. 

Pokazalo se da su tzv. desničari i tzv. nacionalna opcija, zapravo samo lažni desničari i lažne patriote. Maske su padale redom i kod Miloša Jovanovića koji se javno hvali kako jedva čeka da i zvanično potrči Đilasu u naručje i kod Milice Zavetnice koju hvali Marinika i hoće sa njom u koaliciju posle izbora

 

 

Sada je i šef svih njih, tajkun Dragan Đilas, priznao šta im je cilj i eksplicitno potvrdio da je glas za (lažnu) desnicu glas za njega, velikog bosa Đilasa i za njegov džep. Ovaj kapo di tuti kapi, ne samo liste Srbija protiv nasilja i one prozapadne, već i kompletne opozicije, ponudio je građanima sada mantru o tehničkoj vladi, a zapravo je to poziv lažnim desničarima da naprave Vladu sa njim.  

printscreen
 

Na sve ovo je upozoravao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je bio gotovo proročki dalekovid kada je predvideo da će se svi oni udružiti i kada je rekao da je glas za bilo kog sa desnice čist glas za Đilasa. 

Treba imati u vidu da je predsednik ovo hirurški precizno pogodio u trenutku dok su se svi oni bavili mimikrijom i dok su se pretvarali da neće sarađivati jedni sa drugima. Sada su konačno sve maske pale, što i opozicvoni big bos Đilas priznaje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike