Đukanović: Miloša Francuza Kurti pušta da uđe na KiM kako bi poručio da Srbi sa Kosmeta navodno Vučiću psuju majku!

24.11.2023

14:16

0

Autor: 24sedam

Sa druge strane, nama kao "izdajnicima" srpskog naroda, pa ni Vučiću kao "veleizdajniku", Kurti ne dozvoljava da uđemo na Kosovo i Metohiju - istakao je Đukanović

Đukanović: Miloša Francuza Kurti pušta da uđe na KiM kako bi poručio da Srbi sa Kosmeta navodno Vučiću psuju majku!
Vladimir Đukanović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović u nekoliko rečenica objavljenih na Tviteru sumirao je posetu Miloša Francuza Kosovu i Metohiji.

Ilustracija/Wikipedia/Tanjug/Rade Prelić/Profimedia
Miloš Francuz

- Zanimljivo je da Miloš Jovanović, tobože veliki patriota srpski, može da uđe na Kosovo i Metohiju i Kurti ga pušta kako bi poručio da Srbi sa KiM navodno Vučiću psuju majku. Sa druge strane, nama kao "izdajnicima" srpskog naroda, pa ni Vučiću kao "veleizdajniku", Kurti ne dozvoljava da uđemo na Kosovo i Metohiju. Toliko o patriotizmu i izdaji - istakao je Đukanović.

 

Kurtijev ljubimac Miloš Francuz u Štrpcu

Kurti traži, ni manje, ni više da Srbija potpiše priznanje lažne države Kosovo, pa da on dozvoli Srbima 17.12.2023. da glasaju na KiM, za izbore u Srbiji. Kurti, pored ostalog čini uslugu svim svojim saveznicima u Srbiji, i želi da umanji broj glasova za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, zbog toga što 95% Srba na KiM, glasa za tu listu. Ovako će Srbi morati da idu izvan KiM, ako žele da učestvuju na srpskim izborima. Saveznici Kurtija su sve liste opozicionih stranaka, Đilasova i Marinikina, Dveri i Zavetnika, DSS Miloša Francuza itd. Kurti je odlučio da niko iz stranaka vlasti ne može ni da vrši kampanju na KiM. Niko iz stranaka vlasti. Stop za državu Srbiju, stop za OEBS.

Fašista Kurti je dozvolio da opozicioni lideri mogu da dolaze na KiM i vode izbornu kampanju. Dužan im je. Đilas ga je toliko hvalio, kao i Jeremić. Stranka Miloša Francuza je pustila Kurtija na slobodu iz zatvora. Dveri i Zavetnici su organizovali snajperistu za Vučića. Cela opozicija je 2.2.2023. fizički napala predsednika Vučića u Skupštini i pokušala da ga linčuje. Uz to program Đilasove koalicije je priznanje lažne države Kosovo! Malo li je? Kurti je dužan srpskoj opoziciji, onoliko koliko je ružan. Mnogo!

Miloš Francuz je od Kurtija dobio i policijsku pratnju, sa sve rotacijom, jer zaboga, došao je dragi gost, Mišel Žovanovik, jedan od ljudi koji su pustili Kurtija na slobodu, uz još 1800 terorista.

Dakle, nema razloga da se svi čude kako je Miloš Francuz ušao na KiM. Prvo, Kurtijev je miljenik. Drugo, Miloš Jovanović je francuski državljanin, i ima francuski pasoš, koji je pokazao kosovskoj albanskoj Kurtijevoj policiji. Treće, Miloš Jovanović je čovek koji temeljno radi, pa je pozvao svog, francuskog ambasadora na KiM, da sredi da Miloš dobije i odgovarajuću pratnju. Pozvao je baš onog francuskog ambasadora koji je oskrnavio spomenik srpskim vojnicima stradalim u Prvom svetskom ratu, koji se nalazi na srpskom groblju u Prištini “

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike