Jedna politika, lica dva: Marinika Tepić priznala da je glas za Zavetnike glas za Đilasa (VIDEO)

20.11.2023

13:16

0

Očigledno da im je mnogo dogorelo, pa da toliko žele da sruše Vućića da bi se bukvalno sa bilo kim udružili da taj cilj i ostvare

Jedna politika, lica dva: Marinika Tepić priznala da je glas za Zavetnike glas za Đilasa (VIDEO)
Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Marinika Tepić, koja se nalazi na samom vrhu Đilasove NATO liste "Srbija protiv nasilja", u intervjuu za tajkunsku Novu S izjavila je kako "iskreno poštuje Zavetnike" koje predvodi Milica Đurđević Stamenkovski. 

Time je postalo evidentno da su spremni na postizbornu koaliciju, bez obzira na različite političke i ideološke stavove, a sve kako bi žuta hobotnica iskoristila tzv. desnicu da bi se vratila na vlast. 

Kao što je potpuno  jasno da je glas za koaliciju NADA Miloša Jovanovića iz Novog DSS i POKS-a,  glas za Dragana Đilasa, tako je sve očiglednije da je i glas za Milicu Đurđević Stamenkovski i njene Zavetnike zapravo glas za tu istu Đilasovu NATO listu. Svojim najnovijim ispadom, to je potvrdila i Marinika Tepić: 

printscreen
 

- Verujem da svako ko glasa za Zavetnike glasa za promenu režima Aleksandra Vučića, da su iskreno protiv politike vladajućih stranaka i ja te ljude iskreno poštujem, bez obzira na to što su dobrim delom naše politike različite. Naš stav je jasan – posle ovih izbora treba napraviti tehničku vladu od stranaka sadašnje opozicije - rekla je Tepićeva, koja je od ranijih izjava da su Srbi genocidan narod stigla do toga da ,,Zavetnike iskreno poštuje''.

 

 

Marinika dva, kažu ista je ko ja 

Na društvenim mrežama građani su odmah shvatilii o čemu se radi pa je Milica Zavetnica dobila nadimak Marinika dva, a verujemo da i Tepiževa odobrava novi nadimak Milice Đilasice. 

 Nije prvi put da iz usta Mariniike Tepić čujemo priznanje da njena stranka ima dogovor sa desnicom o saradnji stranaka u cilju rušenja Vučića. Prilikom ranijih gostovanja na N1, takođe je izjavljivala da će sa desničarskim strankama praviti Vladu.

- Saradnja se više ne dovodi u pitanje ni pre izbora! Verujem da ćemo sa strankama desnice da napravimo tehničku Vladu! - rekla je svojevremeno Tepić, koja je očigledno ushićena mogućnošću da pravi koaliciju sa tzv. desnicom, koja je barem nominalno na totalno suprotnom spektru od njene politike. 

Optuživala Srbiju da je genocidna, a sa Zavetnicima pravi koaliciju?

Očigledno da im je mnogo dogorelo, pa da toliko žele da sruše Vućića da bi se bukvalno sa bilo kim udružili da taj cilj I ostvare. Slično je bilo i u obojenoj revoluciji 2000. godine kada je naivna desnica samo bila iskorišćena kao pešadija za dolazak na vlast najvećijh izdajnika srpskog roda. Oni žele nesumnjivo reprizu toga, što čak više ni ne kriju. Ostaje nam da verujemo da za razliku od prošlog puta, sada to neće proći. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike