Evo ko je pravi diktator! Đilas bi da gasi medije koji mu nisu po volji!

17.11.2023

13:06

0

I dok na sva usta optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za medijsku cenzuru takozvana elita na svakom koraku pokazuje ko je zaista diktator

Evo ko je pravi diktator! Đilas bi da gasi medije koji mu nisu po volji!
Dragan Đilas - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Bezidejna srpska NATO opozicija okupljena oko tajkunske liste Dragana Đilasa pokaza je pravo cenzorsko lice i građanima Srbije ponudila "program" čija je glavna stavka gašenje medija koje tajkunu nisu po volji.

To je jasno iz onoga što piše tajkunsko propagandno glasilo Nova S koja na naslovnoj strani navodi da je plan opozicije oduzimanje nacionalnih frekvencija televiziji Pink i Hepi.

I dok na sva usta optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za medijsku cenzuru, istovremeno ga optužujući da je diktator, takozvana elita na svakom koraku pokazuje ko je zaista diktator i ko bi zabranjivao medije samo zato što mu se ne sviđa ono što pišu.

Printscreen
 

Odgovor je jasan - u pitanju je Dragan Đilas.

Podsetimo, kako se Đilas ophodio prema novinarima i novinarkama, mogli smo u više navrata da svedočimo u prošlosti.

Čak je svojevremeno napadao i novinarku tajkunske Nove S Nevenu Madžarević jer mu se nisu svidela pitanja koja mu je postavila.

- Zašto se ne spremite za emisiju, a ne da ja pišem demanti? Vaša pitanja su meni neverovatna! Ja zaista ne mogu da odgovaram na ta Vaša pitanja. Zašto stalno insistirate na njima - napao je Đilas novinarku nakon što mu je postavila pitanja o Dušku Vujoševiću.

Da ne govorimo o sramnom napadu na novinarku Novosti, kojoj je drsko poručio da neće da odgovara na pitanja o aferi "Mauricijus".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike