Nedelja sa predsednikom: Proslavili smo Dan srpskog jedinstva i uspehe sportista, osmesi dece nam daju snagu

18.09.2023

07:16

0

Autor: I.K.

Najveći ponos svih nas jesu osmesi naše dece koji nam daju snagu da još više, brže i bolje gradimo Srbiju

Nedelja sa predsednikom: Proslavili smo Dan srpskog jedinstva i uspehe sportista, osmesi dece nam daju snagu
Copyright Pink/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tradicionalno objavljuje pregled aktivnosti iz prethodne nedelje, a prethodnu su obeležili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, uspesi naših sportista i odlična opremljenost i spremnost vojske, ali i još jedna velika renomirana fabrika koja će u našoj zemlji širiti svoje poslovanje.

-Ipak, najveći ponos svih nas koji vredi svakog truda i neprospavane noći, jesu osmesi naše dece koji nam daju snagu da još više, brže i bolje gradimo Srbiju. Ponosan sam na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kao i na poruku koju je Srbija ovim praznikom poslala. To je bila poruka čvrstine i odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima, poruka da znamo da nismo veliki, ali da nećemo dozvoliti nestanak našeg naroda, poručio je Vučić.

On je istakao da je pred nama novi period u kome moramo da budemo još snažniji, čvršći, jedinstveni po ključnim pitanjima.

-Zato se borimo za svaku investiciju, fabriku i radno mesto, dok razgovaramo sa svima, čuvajući svoje principijelne pozicije, nezavisnost u odlučivanju i dostojanstvo građana Srbije. Putujem u Njujork gde ću nastaviti da se borim za interese naše zemlje, silovito, kao i uvek do sada, najavio je predsednik Srbije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike