Siniša Kovačević konačno priznao: Opozicija nema ideja, mu*a i odgovornosti! (FOTO)

01.09.2023

09:56

0

Kovačević je javno priznao da deo plaćeničke opozicije u stvari i nema nikakav ozbiljan plan

Siniša Kovačević konačno priznao: Opozicija nema ideja, mu*a i odgovornosti! (FOTO)
Siniša Kovačević - Copyright YouTube

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević, verovatno iznerviran zbog bezidejnosti i nesposobnosti opozicije, dobio je iznenadni izliv iskrenosti koji je pretočio u jedan tvit na društvenoj mreži "X".

On je javno priznao da deo plaćeničke opozicije, koja već nedeljama maltretira građane Srbije svojim slabo posećenim protestima i blokadama saobraćajnica, u stvari i nema nikakav ozbiljan plan.

Printscreen
 

- Pojma nemaju šta sa protestima kako, ni kuda da ih vode, ni šta sa njima. Aman, recite: Ne umemo, bez ideje smo. U petak ne znamo šta u subotu. Otežemo i vunovlačarimo, bez stava i plana, znanja i hrabrosti - napisao je Kovačević i dodao:

- A prija im da kao oni kao kontrolišu situaciju. Kao. Bez ideja, mu*a i odgovornosti!

RTS 2 printscreen
 

Kovačević je ovim, pomalo vulgarnim, rečima u stvari rekao ono što je svima odavno jasno - plaćenička opozicija jedino zna da želi da se preko ulice i bez izbora dočepa fotelja, ali ne zna kako to da izvede.

Pokušavši da politizuje protest građana protiv nasilja, perfidno sklanjajući se u stranu i glumeći brigu i žalost za nastradalom decom, opozicija je uvidela svoju šansu da na ulici dobije ono što na regularnim izborima ne može. Međutim, građani su to prepoznali vrlo brzo i podrška ovakvoj opoziciji izostaje.

Sve su do sada pokušali - od protesta ispred Skupštine do maltretiranja građana blokiranjem auto-puta i ništa od toga nije dalo rezultate. Naprotiv. Iz nedelje u nedelju je sve jasnije da opozicione partije ne samo da ne mogu da računaju na ozbiljnu podršku građana, nego se i to malo sledbenika koje imaju osipa iz dana u dan.

Tanjug/Tara Radovanović
 

Jasno je svima da na podršku građana ne mogu da računaju, a to postaje jasno i onima koji su nekada stajali čvrsto uz opoziciju braneći ih do srži, a među njima i Siniša Kovačević. 

Vidi to i opozicija vide to čak i njihovi sledbenici, ali izgleda da još ne shvataju. I dalje pokušavaju da se ujedine, da nešto probaju, ali ne ide. U prilog tome govori  činjenica o nedavnom raskolu u Narodnoj stranci, a čiji je sada potpredsednik Kovačević. Jeremić i Aleksić su probali ujedinjeni, pa je onda pukla tikva, došlo do žestoke svađe i razlaza, izgleda da nešto ne ide. A zašto ne ide? Pa zato što su umislili da su velike vođe, a svako od njih se pojedinačno bori za cenzus, koji pojedinci, iako je smanjen, ne mogu da pređu.

Jedino što oni mogu da pređu jeste državna granica i da "zapale" na more da se malo osole, odmore, iako ne znamo od čega, a da svoje sledbenike ostave ovde na plus 40 da protestuju i da maltretiraju građane. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike