Pukla tikva: Prvo se ujedinili, a onda posvađali - Ćuta i Zelenović kao rogovi u vreći!

30.08.2023

10:22

0

Opozicija nastavlja da tone sve dublje i dublje

Pukla tikva: Prvo se ujedinili, a onda posvađali - Ćuta i Zelenović kao rogovi u vreći!
Nova konstitutivna sednica Skupštine Srbije 0108 2022 foto kaca (13) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nakon što su Demokratska stranka, stranka Srbija Centar, Rumunska partija i stranka Zajedno najavili potpisivanje Deklaracije o zajedničkjom delovanju, mnogi su pomislili da je opozicija konačno nešto spremna da uradi zajedno, kad ono, ne lezi vraže, buknuo je novi sukob.

Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta, kopredsednici stranke Zajedno, iako su na istoj strani, istoj stranci, izgleda da svaki vuče na svoju stranu. 

Printscreen
 

Biće da njih dvojica ne sarađuju, ali hajde što ne sarađuju nego ni ne razgovaraju o temama koje se čine važne za opoziciju. 

Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta kaže da ni on, niti pokret „Ekološki ustanak“, čiji je predsednik, nisu obavešteni o potpisivanju deklaracije o zajedničkom delovanju između stranke čiji je funkcioner, Demokratske stranke i Srbije centar, a sve to prenose tajkunski mediji koji očigledno nisu sigurni na čiju stranu treba da stanu, pa po principu „malo tamo, malo amo“ biraju šta im odgovara da prenesu.

- Smatramo da formiranje koalicionih saveza u ovom trenutku ne vodi ujedinjenju, ali poštujemo odluku kopredsednika stranke Zajedno Nebojše Zelenovića da sa svojim novim partnerima formira koaliciju - kaže Ćuta vidno nezadovoljan što je odluka doneta, a da njega niko nije ni pitao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike