Par desetina opozicionara uživa u hladu dok maltretira građane: Opozicija svojim ponašanjem namerno nameće troškove budžetu Srbije (FOTO)

26.08.2023

15:13

0

Zbog ovog besmislenog maltretiranja građana, radi bezbednosti u saobraćaju, vanredno angažovano čak 1.000 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova

Par desetina opozicionara uživa u hladu dok maltretira građane: Opozicija svojim ponašanjem namerno nameće troškove budžetu Srbije (FOTO)
Copyright Printscreen

Na međunarodnom auto-putu E75 kod Sava centra oko 50 članova opozicionih partija i organizacija blokiralo je obe kolovozne trake, a među njima su i predstavnici tajkunskih medija. 

Većina okupljenih se nalazi ispod nadvožnjaka, u hladu, a istima su se pridružili i Aleksandar Jovanović zvani Ćuta, Tatjana Manojlović i Zoran Lutovac. Tako na hiljade ljudi koji u ovom trenutku prolazi kroz beograd mora da se "kuva" u svojim automobilima, dok Ćuta i 50 razbojnika uživaju u hladu.

Printscreen
 

Zbog ovog besmislenog maltretiranja građana, radi bezbednosti u saobraćaju, vanredno angažovano čak 1.000 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Printscreen
 

Ovakvo angažovanje policije košta državni budžet čak 100.000 evra na dan, pa se s pravom postavlja pitanje zašto opozicija svojim neodgovornim ponašanjem, pored maltretiranja građana, zadire i u njihov džep primoravajući državu da troši ogroman novac koji bi mogao biti iskorišćen za neke korisnije svrhe.

Printscreen
 

Podsetimo, sinoć je i na protestu opozicije u Gornjem Milanovcu bio i novinar Rade Radovanović koji je optužio Srbe da su počinili pet genocida.

Printscreen
 

- Nije genocid bio samo u Srebrenici, genocid je bio i u Prijedoru! Za dva meseca ubili smo 102 deteta! Nije genocid bio samo u Srebrenici i Prijedoru, bilo je elemenata genocida i u Sarajevu, i u Mostaru i na Kosovu! Još uvek živimo u zaveri ćutanja na čijem je čelu jedan čovek koji mora pasti! Vučić mora pasti!

Printscreen
 

Ovakvim izborom govornika potpuno je ogoljen autošovinizam opozicije, pa zato i ne treba da čudi što su se danas u Beogradu odlučili da maltretiraju narod koji toliko preziru.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike