Zdravko Ponoš širi hrvatsku propagandu: Posle medija iz Hrvatske, i on uporedio predsednika Srbije sa Hitlerom

16.06.2023

21:50

0

Hrvatska propagandna mašinerija simultano radi sa delom opozicije iz Srbije koja pokušava da izvede obojenu revoluciju u našoj zemlji

Zdravko Ponoš širi hrvatsku propagandu: Posle medija iz Hrvatske, i on uporedio predsednika Srbije sa Hitlerom
Zdravko Ponoš - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube

Opozicija je nastavila sa kampanjom dehumanizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovaj put je Zdravko Ponoš uporedio Vučića sa Adolfom Hitlerom čija je politika dovela do ubistva desetina miliona ljudi:

- Režim je uzdrman i njemu nema više povratka! Vojničkim rečnikom rečeno, kao da je prošao Staljingrad, mi idemo ka Berlinu samo je pitanje kada ćemo stići, to ne može da se zaustavi! A vidite da se Vučić i ponaša kao neko u Berlinu nekada u onoj jazbini – rekao je Ponoš.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

Poređenje srpskog predsednika sa Hitlerom, nije Ponošev izum, nego je smišljeno u zemlji čiji pasoš i državljanstvo ovaj opozicionar ima – Hrvatskoj. Naime, pre nekoliko meseci na naslovnoj strani hrvatskog magazina Ekspres objavljena je fotomontaža koja prikazuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao Adolfa Hitlera, a sa njim su na isti način predstavljeni i mađarski premijer Viktor Orban i pobednica nedavno održanih izbora u Italiji Đorđa Meloni.

Autori sramne naslovnice su na portretima ovih političara montirali karakteristične Hitlerove brkove i to u bojama zastava zemalja koje predstavljaju.

Hrvatska propagandna mašinerija otvoreno podržava opoziciju u Srbiji

S obzirom da su Ponoševe veze sa Hrvatskom odavno poznate, nimalo nije slučajno što je upravo on nastavio sramnu kampanju koja je pokrenuta u njegovoj domovini. 

Ne treba zaboraviti i da hrvatski mediji revnosno prate proteste opozicije u Srbiji, na koje redovno dolaze i pojedinci iz Hrvatske.

Printscreen
 

Neko naivan bi trebalo da pomisli da je Hrvatima toliko stalo do srpske sreće i napretka da su pokrenuli celokupnu medijsku mašineriju samo da bi pomogli Srbima. Ipak, ako se pogledaju odnosi dva naroda u prethodnih vek i po, lako se može zaključiti da se na našu zemlju, blago rečeno, ne gleda sa simpatijama iz Hrvatske. 

Videvši koliko je Srbija napredovala od 2012. godine, Hrvati shvataju da je uklanjanje Vučića sa vlasti jedini način da se razvoj naše zemlje zaustavi. Zbog toga hrvatska propagandna mašinerija simultano radi sa delom opozicije iz Srbije koji ovih dana preti ubistvom i progonom predsedniku Srbije.

Cilj im je isti – uklanjanje Vučića sa vlasti i vraćanje Srbije u stanje u kojem je bila od 2000. do 2012. godine kada je na njenom čelu bio režim koji je slepo slušao naređenja sa Zapada i izvinjavao se svima koji su ubijali naš narod u prethodne tri decenije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike