Učesnik rijalitija gurao profesoru srednji prst u usta i snimao nasilje nad čistačicom: Evo ko predvodi protest opozicije (FOTO/VIDEO)

09.06.2023

19:00

0

Opozicija svoj pokušaj pokretanja obojene revolucije predstavlja kao “proteste protiv nasilja”, dok je jedan od predvodnika njihovog skupa bivši učesnik rijalitija koji je maltretirao profesora

Učesnik rijalitija gurao profesoru srednji prst u usta i snimao nasilje nad čistačicom: Evo ko predvodi protest opozicije (FOTO/VIDEO)
Petar Đurić Đufa - Copyright Printscreen

Na političkom protestu opozicije pojavio se i Petar Đurić Đufa koji, ni manje ni više, drži sliku uhapšenog predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Zanimljivo, opozicija svoj pokušaj pokretanja obojene revolucije predstavlja kao “proteste protiv nasilja”, dok je upravo Đurić, 2013. godine, gurao srednji prst u usta profesora istorije i sve to snimao svojim telefonom!

Naime, Đufa je sa nekoliko nasilnika maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića u Gimnaziji „Mile Arsenijević Bandera“ u Majdanpeku.

Oni su mu tada uglas govorili: „Skini se, kurvo, hajde dromfuljo, bre“.

Pored toga, Đurić je 2009. godine na Jutjubu objavljivao snimke na kojima se vidi kako dvojica mlađih dečaka tuku vršnjaka, kao i snimak maltretiranja čistačice.

Pa ipak, to ne smeta Đuriću i njegovim prijateljima iz opozicije da se predstavljaju kao “borci protiv nasilja”.

Da ironija bude veća, opozicija na protestima traži ukidanje rijaliti programa, a upravo je njihov saborac Đufa 2012. godine učestvovao u "Parovima".

Printscreen
 

Sve ovo pokazuje da pravi ciljevi protesta nije nikakva borba protiv nasilja, nego isključivo pokušaj da se opozicija, koja je opljačkala i rasprodala Srbiju od 2000. do 2012. godine, ponovo domogne fotelja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike