Ovo je prava slika opozicije: Urinirali na zgradu Vlade Srbije (VIDEO)

09.06.2023

22:00

0

Lažna krugodvojkaška i autošovinistička elita je jasno pokazala šta misli o Srbiji, njenim najvišim institucijama i, pre svega, narodu koji je na demokratskim izborima izabrao svoje predstavnike

Ovo je prava slika opozicije: Urinirali na zgradu Vlade Srbije (VIDEO)
Copyright Printscreen

Politički protest koji je večeras organizovala opozicija u Beogradu bio je znatno manje posećen od prošlonedeljnog skupa, ali to ne znači da nije prošao bez incidenata.

Ovaj put opozicija je dotakla dno i pokazala svoje pravo lice. Naime, opozicionari su urinirali na zgradu Vlade Srbije, dok su ostali okupljeni to pozdravili uz aplauz i povike podrške. Baš niko, uključujući i političare iz opozicije, nije ni pokušao da spreči svog istomišljenika od ovog sramnog čina!

Ovime su bilo kakve priče opozicije o sopstvenoj “pristojnosti” i "superiornosti" definitivno pale u vodu.

Lažna krugodvojkaška i autošovinistička elita je jasno pokazala šta misli o Srbiji, njenim najvišim institucijama i, pre svega, narodu koji je na demokratskim izborima izabrao svoje predstavnike.

Time što su se pomokrili na zgradu Vlade, simbolično su se pomokrili i na Srbiju i njen narod, a gnusan čin nesumnjivo će ostati urezan kao najveća sramota opozicije.

Ostaje pitanje: da li ovakvi ljudi treba da sednu u fotelje i nastave pljačku Srbije koja je zaustavljena 2012. godine!?

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike