Kako smo od stradale dece došli do "najboljih riba u gradu"? "Uličar sa iskustvom" pokazao suštinu protesta

08.06.2023

19:10

0

Jasno je da su protesti dela opozicije ništa drugo do pokušaj pokretanja obojene revolucije koja kao krajnji cilj ima rušenje legalno i legitimno izabrane vlasti

Kako smo od stradale dece došli do "najboljih riba u gradu"? "Uličar sa iskustvom" pokazao suštinu protesta
Sergej Trifunović - Copyright Printscreen/Youtube

Organizatori takozvanih "protesta protiv nasilja" više puta su nedvosmisleno pokazali da niti ih zanima suštinski borba protiv nasilja, niti šta kao društvo svi zajedno možemo da uradimo za decu Srbije, i njihovu veću bezbednost, već su nastojali da  budu inspiratori podela i mržnje,  i pokazali da ih jedino vode politički ciljevi. 

Nakon što su zloupotrebom tragedije pokušali da ućare neki politički poen, opozicionari su vratili svojoj redovnoj praksi koja podrazumeva pretnje, poziv na linč i nasilje, pa je tako na prethodnom protestu istaknuta obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića! 

Jasno je da su protesti dela opozicije ništa drugo do pokušaj pokretanja obojene revolucije koja kao krajnji cilj ima rušenje legalno i legitimno izabrane vlasti i uništavanje suverene politike koju Srbija vodi od 2012. godine.

Sergej Trifunović nekadašnji vođa Pokreta slobodnih građana i čuveni promoter bahatosti i nasilja, nedavno je to ponovo potvrdio. 

Naime, ovaj bezuspešni političar i skandal majstor nedavno je na Tviteru imao objavu sledeće sadržine:

"Najbolje ribe u gradu dolaze na proteste. To je, verujte pouzdanom uličaru sa iskustvom - pouzdani indikator pobede."

printscreen
 

 

Logično se postavlja pitanje kako smo od  stradale dece i protesta protiv nasilja došli do najboljih riba u gradu? I o kakvim pobedama govori Trifunović? 

I Božo Prelević govori o zabavi posle dva masakra

Advokat Božo Prelević, koji redovno izbegava suđenja zbog laži koje iznosi u javnosti, deli stav sa Trifunovićem. Ovaj pravnik, poznat po krađama ratkapni, pozivajući na navodni protest protiv nasilja istakao sledeće:

- Nema bolje zabave u Beogradu od ovog protesta! Nema mesta gde ćete vi naći tako lepe devojke kao na ovom protestu i tako zdrave momke! Ovo je jedan hepening - rekao je Prelević i time jasno pokazao koliko mu je stalo do nevinih žrtava dva stravična masakra.

 

 

Poznat po bahatom i seksističkom ponašanju

Svako ko je upoznat sa "likom i delom" Trifunovića, nije iznenađen ponovnim bahatim ponašanjem glumca i člana PSG-a. 

Odavno se srpski narod navikao na njegove skandale, a on se ponaša kao da može da radi šta god hoće. 

Setimo se samo kako je Trifunović je iskazao šta misli o Romima i o homoseksualnosti i LGBT populaciji -  odrvratnim i sramnim targetiranjem i vređanjem.

 

 

Spisak skandala i nedoličnog ponaša Sergeja Trifunovića je podugačak, i jasno je da ni njemu kao ni njegovim opozicionim ortacima ne smeta nasilje, već da mu je jednina želja da prikupi jeftine političke poene licemernim pozivanjem na proteste koji su sve samo ne poziv borba protiv nasilja u Srbiji.

Iluzorno je verovati da čovek koji je gnusne uvrede uputio novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić, danas poziva na borbu protv nasilja!

Podsetimo, nakon poruke pomenute novinarke u kojoj Trifunovića ljubazno moli za komentar on ju je on nazvao "kurvom" i objavio njen broj telefona, tvrdeći da ona uopšte nije novinar!

 

 

Trifunović ke svojevremeno najsramnije uvrede i psovke uputio i predsedniku Srbije i njegovoj majci!

- Je*o ti Aćif efendija mater bolesnu, nisi predsednik Aćif Efendiji, već meni. Ladno ću da pokrenem fond za izlečenje ovog jadnika, stojalo je  u tadašnjoj prostačkoj objavi neostvarenog političara.

On je takoše, sekstistički vređao ministraku Dariju Kisić Tepavčevič, nazivajući doktorku "Sisić Kapavčević".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike