Trifunović se pridružio sramnim napadima na SPC! "Samo nemojte da nas bijete. Ili ako već morate, nemojte u lice, od toga živim"

16.05.2023

10:53

0

Bezuspešni političar i skandal majstor brutalno se obrušio na čoveka za kojeg ističe da ga je krstio

Trifunović se pridružio sramnim napadima na SPC!  "Samo nemojte da nas bijete. Ili ako već morate, nemojte u lice, od toga živim"
Sergej Trifunović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Lažni borci protv nasilja i silovatelji građana Srbije ne prestaju sa napadima na stubove nase države i društva!

Nakon što su zloupotrebom tragedije pokušali da ućare neki politički poen,predstavnici opozicije ostrvili su se na SPC i poglavara patrijarha Porfirija koje je već danima meta napada opozicionih botova, koji tvrde kako crkve treba zabraniti, ukinuti veronauku... 

Bez sumnje hajka na patrijarha i SPC je u toku, a jezivo je dokle može da ide i koliko dno su dotakli predstavnici tajkunskih medija, ali i pojedinih opozicionih stranaka. 

Sumanutim i skandaloznim napadima na patrijarha srpskog Porfirija pridružio se i Sergej Trifunović nekadašnji lider Pokreta slobodnih građana i čuveni promoter bahatosti i nasilja!

Trifunović je, na krajnje bahat i divljački  na komentarisao seledeću izjavu patrijarha Porfirija: - Čujemo i da je Crkva kriva i za nasilje nad ženama. Nemojte to činiti, zato što ćemo vam odgovoriti. Neće vam biti dobro ako vam budemo odgovarali, zato što će svi videti da ste manipulisali i lagali.

Bezuspešni političar i skandal majstor brutalno se obrušio na čoveka za kojeg ističe da ga je krstio:

- Jel vam poznata ova rečenica:”Neće vam biti dobro ako vam mi…” pa štagod? Kada je došao naš dragi brat, mitropolit Porfirije na mesto patrijarha, rekao mi je da ima nameru da se obraća isključivo sa oltara. Da ne uzima ičiju stranu. Pošto se obratio pastvi, a ja sam deo pastve, onda neću iskoristiti pravo poznanstva i posed telefonskog broja, da ga, kao pre koji mesec pitam zašto je SPC odlikovala osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, nego ću ga isto tako javno zamoliti, kao sveštenika koji me je krstio dok je bio Iguman manastira Kovilj – vaša svetosti, samo nemojte da nas bijete. Ili ako već morate, nemojte u lice, od toga živim“, napisao je Trifunović na svom Instagram nalogu.

Trifunoviću ovo nije prvi put da na najgnusniji mogući način vređa srpsku crkvu. Setimo se on je prošle godine nakon dana Svetoga Save na socijalni mrežama objavio crtež prvof srpskog arhiepiskopa koji stoji iza topa i napisao "Zapucajmo s ljubavlju".

Poznat po bahatom i seksističkom ponašanju

Svako ko je upoznat sa "likom i delom" Trifunovića, nije iznenađen ponovnim bahatim ponašanjem glumca i člana PSG-a. 

Odavno se srpski narod navikao na njegove skandale, a on se ponaša kao da može da radi šta god hoće. 

Setimo se samo kako je Trifunović je iskazao šta misli o Romima i o homoseksualnosti i LGBT populaciji -  odrvratnim i sramnim targetiranjem i vređanjem.

Spisak skandala i nedoličnog ponaša Sergeja Trifunovića je podugačak, i jasno je da ni njemu kao ni njegovim opozicionim ortacima ne smeta nasilje, već da mu je jednina želja da prikupi jeftine političke poene licemernim pozivanjem na proteste koji su sve samo ne poziv borba protiv nasilja u Srbiji.

Iluzorno je verovati da čovek koji je gnusne uvrede uputio novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić, danas poziva na borbu protv nasilja!

Podsetimo, nakon poruke pomenute novinarke u kojoj Trifunovića ljubazno moli za komentar on ju je on nazvao kurvom i objavio njen broj telefona, tvrdeći da ona uopšte nije novinar!

Trifunović ke svojevremeno najsramnije uvrede i psovke uputio i 
predsedniku Srbije i njegovoj majci!

- Je*o ti Aćif efendija mater bolesnu, nisi predsednik Aćif Efendiji, već meni. Ladno ću da pokrenem fond za izlečenje ovog jadnika, stojalo je  u tadašnjoj prostačkoj objavi neostvarenog političara.

On je takoše, sekstistički vređao ministraku Dariju Kisić Tepavčevič, nazivajući doktorku "Sisić Kapavčević" 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike