U laži su kratke noge: Opozicija delila lažne snimke, a sada je otkriveno kako su pokušali da obmanu građane (VIDEO)

07.06.2023

19:48

0

Ovo je još jedan od dokaza da opozicija ne preza ni od čega kako bi se dočepala fotelja i nastavila svoj nečasni posao izdaje i rasprodaje Srbije, koji su obavljali od 2000. do 2012. godine

U laži su kratke noge: Opozicija delila lažne snimke, a sada je otkriveno kako su pokušali da obmanu građane (VIDEO)
Copyright Printscreen

Tajkunski mediji i opoziciona propagandna mašinerija u prethodnom periodu lansirali su veliki broj lažnih vesti koje su, između ostalog, širili i na društvenim mrežama. Jedna od tih izmišljotina je video snimak na kojem se vidi kako nepoznati mladić navodno deli novac devojkama koje idu na veliki skup „Srbija nade“, koji je održan 26. maja u Beogradu.

Zanimljivo, lažni snimci koje je opoziciona propaganda uporno delila na društvenim mrežama, često je pratio i tekst koji je očigledno pisao neko sa hrvatskog govornog područja, što ne treba da čudi s obzirom i da se jedne od glavnih opozicionih, tajkunskih novina štampaju baš u Osijeku.

Ipak, kako kaže naš narod, u laži su kratke noge. Naime, snimak koji je kružio društvenim mrežama ispostavio se kao lažan. Odnosno, mladić jeste delio novac, ali ne za odlazak na bilo kakav skup, nego za snimanje reklame za proteinski sladoled. 

To je, u svom video snimku, potvrdila i kompanija koja prodaje sladolede na ulicama Beograda i Novog Sada.

- Pogledaj kako dečko deli pare u busu part 2. To je bilo snimanje reklame za FitOne sladolede. Stop lažnim vestima! Šeruj i ti u ime besciljno osramoćenih na društvenim mrežama. Ali hvala na reklami. Ni sami ne bismo bolje smislili. Dečko nama plaća snimanje reklame za proteinski sladoled na štapiću – navodi se između ostalog u video snimku.

Ovo je još jedan od dokaza da opozicija ne preza ni od čega kako bi se dočepala fotelja i nastavila svoj nečasni posao izdaje i rasprodaje Srbije, koji su obavljali od 2000. do 2012. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike