“Mi ćemo raditi po diktatu stranaca”: Opozicioni analitičar otkrio pravu pozadinu protesta (VIDEO)

07.06.2023

16:15

0

Deo opozicije koji je do vrha napunio svoje džepove i račune u inostranstvu, u mračnom periodu od 2000. do 2012. godine, sada bi ponovo da zasedne u fotelje

“Mi ćemo raditi po diktatu stranaca”: Opozicioni analitičar otkrio pravu pozadinu protesta (VIDEO)
Slobodan Stupar - Copyright Printscreen/YouTube

Slobodan Stupar, jedan od omiljenih Šolakovih analitičara i gostiju N1 i Nove S, otkrio je ko bi vodio glavnu reč da oni dođu na vlast.

On je gostujući na tajkunskoj Novoj S televiziji rekao da “ćemo morati po diktatu da radimo neke stvar”.

- Ambasadori najuticajnijih zapadnih zemalja treba da nam kažu koliko će ova vlast trajati. Gospodin Hil je rekao da nije vreme za izbore i ja ne znam zašto mi pričamo o izborima i slušamo od Vučića, kad je Hil rekao da ne želi izbore? Amerikanci nam ne daju da idemo na izbore. Ne smemo se ponašati kao zaostalo pleme i da igramo neki svoj život mimo sveta, mi ćemo morati po diktatu da radimo neke stvari, sa Vučićem ili bez njega – kazao je Stupar.

On je time još jednom potvrdio činjenicu da su protesti dela opozicije ništa drugo do pokušaj pokretanja obojene revolucije koja kao krajnji cilj ima rušenje legalno i legitimno izabrane vlasti i uništavanje suverene politike koju Srbija vodi od 2012. godine.

Drugim rečima, deo opozicije koji je do vrha napunio svoje džepove i račune u inostranstvu, u mračnom periodu od 2000. do 2012. godine, sada bi ponovo da zasedne u fotelje, a našu zemlju dovede u položaj u kojem će sve odluke donositi strane ambasade, a ne zakonodavna i izvršna vlast.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike